mmk01 bi kaç defadır Çetin öcala gidiyorum memnunun kaldım doğum ücreti için aramıştım geri dönüş yaptılar normal doğum 3500 epidulde 750 TL yani 4250 SSK kapsamında bana çok geldi Diyarbakır Memorial gidenler var mı aynı fiyat mı verdiler
AsaF-21 mmk01 bende Uğur değere gidiyorum onunda 4 bin üstü diye duydum .Hastaneden de doktorumdan da çok memnunun keşke bu kadar pahalı olmasaymış.Arkadaşım da bower hastanesine gidiyor onada sezeryan için 3500 demişler .
AsaF-21 mmk01 Çetin öcalın fişi daha uygun diye bende onda artık devam etmeyi düşünüyordum doğumu onda yaparım dedim siz böyle diyince vazgeçtim fazlaymış doğum ücreti onunda.
Zehraaa98 mmk01 canım Ankarada ki fiyatları bı görsen bende Diyarbakıra mı gelsem 😂 12-13 bin burdaki Memorial
mmk01 AsaF-21 aynen bnde fişi uygun diye başladım genesis hastanesiyle aynı fiş ücreti ama bu kadar fiyatta gerçekten fazla batı hastanesine başlarım eğer orası daha uygunsa zozan hanım varmış olmadı bi oraya muayeneye giderim keşke bu kadar olmasaydı fiyat
Burcu-112 Batıda zozan hanıma giden var mı genesiste randevu yok önerilen doktorlarda artık gitmem lazım batıya mı gitsem bilemedim ben çok stresliyim beni anlayacak en azından dinleyecek anlatacak bi doktor istiyorum lütfen varsa bilginiz önerir misiniz 🙏
mmk01 Burcu-112 Bn gitmedim henüz ama bnde batıya zozan hanıma gitmeyi düşünüyorum orada fiyat bilgisi ilgisi alakası nasıl bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Kdg Burcu-112 mmk01 ben gidiyorum normal 2600 sezaryan 2500 kurum indirimiyle normal 2100 sezaryan 2000 e düşüyor muayene 150 civarı kurum indirimiyle 123 tl
Eymirinannesi mmk01 siz veya eşiniz memur ise indirim uygulanır. Bana öğretmen indirimi ile 2856 TL dendi
Sedaaakurul mmk01 Ben Memorial da Zelal hocaya gidiyorum 3250 TL demişlerdi normal ya da sezeryan farketmiyor demislerdi
Lorthavva Sedaaakurul zelal hocanın muayene fiyatı bu ay yine değişmiş 278 olmuş acaba doğum ücretide değişmişmidir bilginiz varmı ?