bademsekeri42 A1a1 Bende tam bilmiyorum ama kime sorduysam o sancıdan kesiyi falan hissetmiyorsun diyo 😂😣 ama dikiş için uyuşturucu iğne yapıyolarmış
YagmurAnnesi A1a1 kesi atılırken uyuşturulmadı ama inan hiç acı hissetmiyorsun sancıdan 😂 dikiş atılırken de uyuşturucu iğne yaptılar özel bölgeye ☺️
ysfali06 A1a1 evet hissetmiyorsunuz. Ben sadece uyuşturucu iğneyi hissetmiştim. Normalde de iğneden korkarım 😅😅😅😅
vasili21 Ah şu doğum endişesi 😰 ben de 32 haftalığım be doğum şeklimiz de belli değil 🥵 rabbim, hepimize sağlıklı, sorunsuz ve kolay doğumlarla birlikte yavrularımıza maddi manevi selamet versin 🤲
Almilaaa Ben hiç hissetmedim kestiğini ama bayağı bir kesmiş çok fazla iç ve dış dikişim oldu🥲 şükür şuan 28.günümüz herşey geçip gidiyor kendinizi korkutmayın illa kesi atılacak değil belki dikişiniz bile olmayacak🌺
A1a1 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 35 haftalık gebeyim ilk doğumum olacak inşallah, haliyle doğum korkusu başladı kafamda bu tarz sorular .
mommasBoys A1a1 korkulacak hiçbir şey yok canım merak etme ☺️ Doğum sonrası o rahatlama bebeğini kucağına alma herşeye değer🥰 dikişten önce uyuşturuyor ve sen hiçbir şey hissetmiyorsun müthiş bi hafiflik sadece hissettiğin şey😇 inşallah normal doğum yaparsın
cicegim_geliyor A1a1 ewet igne vuruluyorlar canim zaten o anki sancidam igneyi bile hissetmiyorsun dikildiğini de anlamadan biter korkmayin hersey bebeğinizi kucağıniza alinca bambaska oluyor
Zeyneperen A1a1 farkına bile varmazsin içini ferah tut doğumca evladını görüp hemen uyumak isteyeceksin birde yemek yemeyi ihmal etme hastanede hazırlıklı ol birden kan şekeri düşebilir asil dikişlerden sonra kendine bakman lazm 15 gün önemli ben 10 günde kayboldular sanki dikiş yok gibi 🙈
Baobap A1a1 doğuma az kaldı benim. Doğumla ilgili hiç bir araştırma yapmıyorum çünkü belli konulardaki cahilliğin mutluluk getirdiğine inanıyorum ancak annem ve ablam dahil bir çok kişiden duyduğum bir bilgi var, dikişi hissetmiyorsun bile diyorlar. Zaten illa kesi ve dikiş olacak diye bir şey yok. Bence düşünmeyin. Normal doğumu kolaylaştıracak şeylere odaklanın. Gerisini şansa bırakın. Çünkü bazı şeyleri değiştiremiyoruz ve değiştiremeyeceğimiz bir şey için stres olmaya değmiyor😘
A1a1 Baobap Aslında en doğrusu sizin yaptığınız inşallah sağ salim kolay bir doğumunuz, doğumumuz olur🙏
Zeyneperen A1a1 dikişlere dikat etmelisin ileşmesi için. Ben adlinle yıkardım pansuman deyiştirme çok dikat gerektiypr ileşme sürecin uzmasın enazından ondan dedm
Baobap A1a1 inşallahh🥰 siz bunları düşünmeyin. İnanın çok rahat olursanız her şey yolunda gider zaten😊
Ayse2011 A1a1 bol bol hurma yiyip pilates topunda hafif hafif zıplama yapabilirsin dogumu kolaylaştırır bunlar. Ayrıca dikişsiz kesisiz dogum yapabilen bir çok kadın var sebebi dogru nefes ve doktor söyledkçe ıkınma. Sizde bunlara dikkat ederek motive olabilirsiniz.