Yagmur_81 Merhaba arkadaşlar uygulamaya göre 5 haftalık hamileyim daha önce 5 düşük yapan biri olarak korkuyorum dua eder misiniz lütfen teşekkür ederim şimdiden
suscarparimm Yagmur_81 Progestan desteği alıyormusunuz ? Doktorunuzu bilgilendirdiniz mi 5 düşük yaptığınız hakkında
Gizmolata Yagmur_81 inşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alırsınız, tahlil yaptırdınız mı sebep ne diye bu kadar düşüğün
Mervesavas Yagmur_81 allah yardimciniz olsun bende 3 dusuk ayni dertten muzdaribiz rabbim kucaklarimiza sag salim evlatlarimizi almayi nasip etsin🤲🏼
ogrencianne35 Yagmur_81 doktora gitmediyseniz hemen doktora gidin ve hiç bir iş yapmayın sakın çok dikkatli olun
Yagmur_81 Mervesavas amin yasayan bir oğlum cok şükür 8 yasında en cokta onun yalnızlıgı üzüyor insanı
suscarparimm Yagmur_81 Doktorunuza geçmişinizi anlattınız mı peki önleyebilecek herhangi bir takviye veyahutta bilgi vermedi mi
serenty_123 Yagmur_81 bende 1 düşük 2 kalp durması yaşadım en büyüğü 34 haftalık hocaya gittik bende Hiç birşey olmadığını söyledi nazara karşı beni koruyacak ismime özel bi dua yazdı üzerimde taşıyorum şuan 25 haftalık olucaz nasipse umarım koruyordur
ogrencianne35 Yagmur_81 hayır hayır korkmayın yoktur benim yarın dememin sebebi bende 2 düşük yaptım ve 5.haftada hemen dr a gittim iğne verildi gece ayrı bir hap içtim gün de de 3 defa progestan fitil kullandım
Omurkumsal Sibelll26 Bisey sora bilir miyim ben 5 aylik hamileyim perşembe günü hastaneye gittim bebeğimin yüzde 7 dogum sedrumlu olma ihtimali varmış acaba doğrumu 3 boyutlu ultrasonda çıktı 4 girsem belli olurmu acaba bilenler yazabilir mi acaba rica etsem
Yagmur_81 serenty_123 inşallah bu mübarek aylarda herşey gönlümüzce olur hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Yagmur_81 Omurkumsal bazen böyle yanıltmalar olabiliyor down sendorumlu diyebilmek üçün karında su alınıyor diye biliyorum ama hiç girmiyon böyle seylere herşey olacagına varır