Nehiriiimmm Anneyim_ben1 kız sen bı hastaneye gitsende valla seni bende merak etmeye başladım bende bayramdan sonra ilk hafta gideceğim.
arzubldk Mervecee valla bilmiyorum ki ben 17. Haftada 3lü tarama için tekrar gidicem 2 hafta sonra 2 kere erkek dediler ama ben yine de kesin erkek demelerini bekliyorum 😂
Min23 buiyimi yok canım 3.su Allah in izniyle bi kızım bi oğlum var .çantamı da hazırladım ortak renkler hep .ikisi de var kiz erkek😃😃yoksa bende az meraklı değilimdir
Anneyim_ben1 Nehiriiimmm kızım biraz hasta bırakacakta kimsem yok bu hafta. O yüzden haftaya randevu alıp gideceğim 😞
Emsare İlk kızım da doğumda öğrendim hiç göstermedi doğuma kadar da erkeğe benziyor göremedik dediler 😅 iyi ki de kız oldu ikinci oğlum da 11. Hafta da bu oğlum da 15. Hafta da
Nurunannesiii12 Min23 aaa göstermiyor mu😊 16 haftaligiz bizimkide gostermiyor doktor tahmini.soyledi fakat değişir bekleyelim dedi . Kontrole de daha var😊🌸🙏 Insalalh çok naz yapmaz bebisim
Nurunannesiii12 Min23 ☺️😄 ne desem.bilemedim peki detaylı ultrasonda da mi göstermedi.bizde detaylı da öğreniriz diye umutluyuz. 🥰 Saglik la gelsin de göstermezse bekliycez artık
Sulenur52 arzubldk tarama testini biliyorum kan alindigino ama doktor sonuctan cinsiyeti nasil anliyor
Nehiriiimmm Nehiriiimmm bu formda en çok seni merak ediyorum he okadar istekli okadar dua ediyosun ki burdan hissediliyo.bakalim hayırlısı olsun hakkimizda.