Namiren4434 20 haftalık hamileyim doktorum bebeğin beyninde 5 ml kis olduğunu söyledi 4 tarama test istedi bu durumu yaşayan varmı lütfen bilenler yazsın 😔😔
SudeSelennnn Namiren4434 Benim kız kardeşimin bebeğine de 5 tane kist var dedi yok down sendromlu olur falan dediler doğuma kadar kistler erimiş ve masallah çok sağlıklı bi kızı var simdi 2 yasinda
Namiren4434 Dilbenur-ok12 adını söylemedi zeka testi istedi uzmanlar 10 ml sonra endişelenmelidir diyor araştırdım biraz ne gelirse allahtan kabulumüz ama kafama takıyorum 😔
Dilbenur-ok12 Namiren4434 aynen 18 haftalık hamileyken bana da var dediler 24 haftalıkkeb kayboldu kiste göre değişiyor o yüzden adını sormuştum canın
zk92 Arkadaşımın bebeğinde de vardı, ileride geçer demişler. Birkaç hafta sonra kistler yavaş yavaş kaybolmuş. Ne olur üzülmeyin. İnşallah sizin de öyle olur 🌸
momsboys Namiren4434 kalbini ferah tut bana neler dediler yok down sendromu yok bagırsak genişlemesi hamileliğim cok kötü gecti şimdi hiç bişey yok son haftalarımdayım inşallah seninde öyle olsun seni cok iyi anlıyorum