1Dygs1 Canım anneler , bugün aşılama için doktora gittim gonal f diye bir iğne verdi 6 gün kullanacakmisim iğne raporu çıkarttık akşam 4 gibi igeneleri eczaneden alacakmisim 75 ünite vurulacaksin dedi , kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneleri
afrasil 1Dygs1 canım sorunu bilmiyorum ama bndr bsy soracaktım direk igne mi verdi yoksa daha önce klomen femara falan denemismiydniz veya yumurtalarda problem varmydi . Sonra ki kontrolun ne zaman . Igne bence çatlatma iğnesi gibi ince ve senin vurabilecegn sekildedir ama kullanan arkadaşlar daha net bilgi verir
mbt34 1Dygs1 evet iğneleri kendiniz vurabilirsiniz. Hangisi verildi bilmiyorum ama kalem tipi olanları kullanması daha kolay. Diğerinde enjeksiyon kullanılıyor ama o da çok sıkıntılı değil.
Elbet-birgun-kavusacagiz 1Dygs1 yapabilirsin canim dozunu siringaya cekip gobek deliginden uc parmak yanina yapacaksin😊ama korkarim dersen acilde yaptirabilirsin
1Dygs1 afrasil benim ikinci aşılamam olacak ilk aşılamam da klomen vermişti yumurta büyümesi için daha sonra çatlatma iğnesi kullandım oviterlle diye klomen 5 gün kullandım hayır yumurtalarimda şükür sıkıntı yok miyomum var rahim sağ arka duvarında gebeliğe engel değil dediler doktorlar 7.5 cm olmuş ama bebeğin oluşacağı yerde değil
afrasil 1Dygs1 insallah güzel haberler alırsın. Bende aşılama yaptırırsam hap mi verecek igne mi onu merak ettim o yüzden size sordum
mbt34 1Dygs1 ben de gonal f kullandım. 2 versiyonu var iğnenin. Aşılamada kalem olanını tüp bebekte enjeksiyonlu olanını kullandım. İnsülin iğnesini biliyorsanız kalem olan o şekilde.
mbt34 1Dygs1 Evet ödeniyor ben çatlatma iğnesi ve 2 kutu gonal f e 500 e yakın ödemiştim. Gonal f pahalı maalesef raporlu hali bile az tutmuyor.
1Dygs1 afrasil yani öncelikle yumurtaların durumuna bakıyor, adetin 3. Günü çağırıyor vajinal muayene yapıyor ona göre karar veriyor
1Dygs1 mbt34 yani ezcaciya şimdi gidip sordum 1 tane görünüyor dedi sistemde ama 6 gün kullanacağımi söyledi doktor dedim , hergun yeniden mi yazdiracagim kafam çok karıştı
mbt34 1Dygs1 diğer enjeksiyonlu olandan yazdıysa yeterli olur 1 kutusu 6 gün için. 600 ünite oluyor. 600:75=8 gün yeter size.