Gozde939e99e Kizlar paketin icinde olan fotograf cekimi nasil oluyor yani kac adet veriyorlar bide begendinizmi
ummuhan-27 Gozde939e99e bana hastane fotografcinin albüm verdigini söyledi. Haftamdayim, bende bugun arayip fotografciyla detaylari gorusucem insallah.
rgkmn Gozde939e99e Hatırladığım kadarıyla albüm ve kanvas tablo veriyorlar. Albümün içinde de 35 fotoğraf olması lazım. Tabi seçeceğiniz pakete göre değişir. Klip, ekstra olarak tablo, ufak boy albüm vs isterseniz farklı bir paket alırsınız.
Gozde939e99e ummuhan-27 gorustugunuzde banada yazarmisin cnm en azindan ayni olmaz ama on bilgi almıs olurm
ummuhan-27 Gozde939e99e Gorustum az once. Dogumum mesai saatleri disinda ve sokaga cikma kisitlamalarinin oldugu surelerde olursa dogum anina gelemiyorlarmis ama sonraki gun oda cekimine geliyorlarmis. Fotograf sayisini sormadim ama album hediye ediyorlarmis. Yeterli bence. 😊
Gozde939e99e ummuhan-27 ooo cok guzelmiz canim seninkisi sevindim 😍miniginle güzel hatiralar iste ozele para verince boyle guzelde anları oluyor
ummuhan-27 Gozde939e99e insallah sende yavrunla guzel guzel fotolar cekilirsin, her sey gonlunce olsun 🌹💕
ummuhan-27 Gozde939e99e rica ederim canm ne demek. Hastanede olmasaydi yenidogan cekimi yaptircaktim ona ekstra para verecektik, onu yaptirmayacagim artik.
Gozde939e99e ummuhan-27 aynen oyle cnm baska harcama yapmaya gerek yok hazir icinde varken sagol canim guzel dileklerin icin hepimizin tum bekleyen annelerin gonlunce olsun hersey insallah😘🥰🙏