Cigdemduruselim Merhaba arkadaslar suan 3. Cocuguma 8+2 hamileyim. İlkinin adı selim 2. Duru bunu erkek olursa demir koymayı düşünüyoruz. Ama ben ismin insanların karakterine yansıdığına inanıyorum. Demir isminde tanıdıklarınız var mi acaba ? Karakterleri ve yaramazlık dereceleri nasil acaba :)
midekoruyucu Cigdemduruselim demir isminde tek tanıdığım bir zamanlar çukurova dizisindeki demir 😂😂😂 o da pek iyi biri sayılmaz 🤪🤣🤪
Kdg Cigdemduruselim demir isminde çocuk değilde büyük tanıdığım var iyi biri sessiz sakin ama çok ketum bir adam
Armindia Cigdemduruselim Benim demir adında bir öğrencim vardi 8. Sınıf çok uysal , saygılı ve akıllı bir çocuktu ama pek ders çalışmıyordu:)
Cigdemduruselim Ya soyadimiz ozdemir demir ozdemir olacak inşallah çok istiyorum ama yaramaz oluyorlarsa bir kaç kere daha düşüneceğim;)
Yummyyummy Cigdemduruselim umarım hala buralardasınızdır 🤗 demir ismine bakarken postunuzu gördüm benimde nasipse bir oğlum olacak bizimde soyadımız özdemir bende demir özdemir olarak düşündüm ama çok kararszımm siz doğum yaptınız mı acaba🤗🤗
nazlielblll35 @Cigdemduruselim benim oğlumun adı demir efe 😁 o kadar çok yaramaz değil sadece fazla ısrarcı 😂
Essressr İsimlerin karakter üzerine büyük ölçüde etkisi olsaydı tüm Muhammed’ler, tüm Ayşe’ler, tüm Demirler çok benzer karakterde, huyda olurdu gibi geliyor bana😊 bu arada Demir Özdemir ismi kulağa gerçekten çok hoş geliyor 😊
asyahumam Cigdemduruselim evet öğrencim var ama ismi Demir Baki ve ilginç şekilde çocuk Demir ismini hiç kullanmıyor da kullandirtmiyor da yazılı kağıdına bile Baki yazıyor sadece 🤔😬 sebebini sormadım ergenlikten olabilir sevmemesi , sakin değişik bir karakter çözemedim henüz 😊
Ayse2011 Cigdemduruselim bir patronumun ismi demir diğeri aslan dı. Şimdi oğluma aslan ismini koyucam. Çok iktidarlı adaletli ve güçlü bir karekterlerdi iki patronumda. Burdan yola cıkarak aslan isminde karar kıldm burcuda aslan olacak diye. Demir isminide düşünmeden koyun derim.
Daniay Cigdemduruselim Gayet güzel bir isim soyadınızla da oldukça uyumlu. Demir ismi bana güçlü geliyor. Favorilerim arasında Demir ismi de var çok beğeniyorum 💙