Mervekaynak Suyu fazla olan ve bebeği irilesen var mı? Doğumlariniz oldu mu oldu ise nasıl oldu fikirlerinize ihtiyacım var 🙄
Kbraozkn Mervekaynak bana suyu fazla dedi başka doktora gittim oda suyu yeterli seviyede dedi ekstradan bi durum yoksa suyun fazla olmasının pek bir riski yok hiç korkma bu arada 38.haftalık olduk ve yarın yatışım yapılcak benimde
Esraadem Mervekaynak banada suyun fazla demişti doktorum 1 ay boyunca sadece tatlıyı kestim hiç tatlı tüketmedim pekmez hariç daha sonra doktora gidince baya düzelmiş suyun demişti
SIL1 Kbraozkn benim de suyum fazla doktor şuanda sorun yok fakat su da artış olursa eğer erken doğumu tetikler demişti insallah artık olmaz
damlaaltinay Mervekaynak nasıl yani anlamadım 🤔 suyunuz fazla bebeğiniz iriyse şekeriniz olabilir. yada suyu bilmiyorum fakat şekeriniz normal bebeğiniz iriyse babası iri ya da genetik olabilir. Benim oğlumun boyu uzun babasından kaynaklı, 31. Haftada 43 cmdi.
Bsmlh Mervekaynak 3 aylık ortalama yüksek ise sekerınız var demek oluyor açlık tokluk normal olsa bıle dikkat etmeniz gerekiyor
Mervekaynak damlaaltinay benim gebeliğin başından beri suyum çok fazla. Şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı açlık verdik normal çıktı tokluk verdik oda normal çıktı. HbA1c diye bir değer var 3 aylık şeker ortalaması diye geçiyor orda yüksek çıktı doktorum da dahililiye git şekerin yüksek çıkmış dedl tabi bu sırada ekmeği şekeri falan kestim. Ama bizim bebek 32 haftalık daha 2300gr,🥺
damlaaltinay Mervekaynak evet kuzum iri bebek 🤔. Bitanem bende de şeker var istersen diyet listemi yollayabilirim. benim bebeğim 25+5te 1100 gramdı kiloluydu bayağı. 31+4te 1978 kg doktor normale dönmüş kilosu diyete böyle devam dedi.
Mervekaynak damlaaltinay çok sevinirim yarın dahiliyeye gideceğim ama yine de atar mısınız diyet listenizi ☺️☺️