Havva01 Annesininkuzusu01 😂😂😂 ben önce rüyamda görmüştüm , hamile olduğumu bilmiyordum uyandım hala rüyanın etkisindeyim sonra nefis yemek tarifleri uygulamasından buldum tarifi yaptım yedim bi gün sonra asm ye gittim kan tahlili verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈🙊😂
esranur-ekk Annesininkuzusu01 şeftali hemde nasıl öyle böyle değil eşim 3 tane şeftaliye 100 tl verdi ama mevsimi olmadığı için hala çok istiyorum bir nebze durgunluk verdi sadece 🧐
Olmazoylesey Annesininkuzusu01 hiç et sevmeyen ben haşlama et aşerdim. Şimdi de ciğer aşeriyorum ve normalde et türevi şeyleri hiç sevmem. Bir dr kavun aşeriyorum 🍈 Allah’tan bulmak zor olmadı 😋
Deriin Annesininkuzusu01 ### Nektarin :) 10 gün aradı eşim heryerde caglası vardi en sonunda mersinden getirtdi sag olsun Nektarin’e bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi 😆
Serpilbatmaca Annesininkuzusu01 ben Ağustos da hamile olduğumu öğrenmiştim öğrenmeden önce ilk aşerdiğim şey cevizli sucuk 🤭😍😂😂🤣🙈🙈 bimde olan. 5-6 aldırıp yemiştim 😁😬
Zeynep9120 Annesininkuzusu01 ilk ve tek aşerdiğim sey ciğ köfte benmde cnm cinsiyetin bellimi ben daha öğrenemedm belki aynıdır 😍 şimdi cnm karpuz cekiyor ama bulamadık yaknda oda cıkar hemen hemen aynı seyleri aşermişz
elediyebiri Annesininkuzusu01 Ben hastanede yatarken bulantidan ötürü baklava asermistim. Ama böyle Öyle bir Canim istedi ki rüyama girdi o gece 😂
Aryas Annesininkuzusu01 ben evet erik aşerdim yedim şükür dün de pazarda karpuz koktu ben de aldm Harika çıktı 😊🙏🏻
Aryas Haze0234 keşke ucuz olsa şu kargo İnan’ın gönderiyim ben Eskişehir’de yaşıyorm çıktı pazarda hatta kartlaşmış biraz da taze değildi
Haze0234 Aryas ah düşünceniz yeter Allah razı olsun ailem de İstanbul’da oturuyor onlar da çok söylüyor gönderelim diye ama hem kargosuna değmez hemde gelene kadar çürür gider güzelim çağlalar sizler ulaşabiliyorken benim yerime de yiyin 😇