Melikekpln İlk zirhli araclarda kokan mazot kokusu 🤣😄🤭 ama eşim koklatmadi boyle yanik yanik oh mis 🤭😁😁😬 o olmayinca canim kanlica mantarı cekmisti sagolsun komutanlarindan buldukta yedim😍😄
turansmom1 Annesininkuzusu01 İlk erik ve çağla hemde tuzlayarak. Sonra ipler koptu dokuz ay boyunca aşerdim, doğurunca kocam kurtuldum sandı şimdide kaynanam canının çektigini yesin sütü kesilir dedi. Çocugum emene kadarda onu uydururum sonra bir cocuk daha yaparım bu sekilde gider diye düşünüyorhm😂😂😂
Aysenur___ Annesininkuzusu01 peynirli popaça 😂 böyle çocukluğumuz gibi çok güzel sıcacık pastane poğaçası . Rüyamda bol bol yedim 😂😂
Haze0234 Nurr_1 ah bende hamileyim 8 haftalık ve canım deli gibi çağla aşeriyor ama maalesef yurt dışında yaşıyorum ve hiçbir yerde bulamıyoruz 😔 evlenmeden önce de ilçe de yaşıyordum kendi çağla ağaçlarımız vardı taze taze yerdim aklıma geldikçe ağzım sulanıyor ama maalesef bulamıyoruz benim yerime de bol bol yiyin
Aryas Haze0234 keşke ucuz olsa şu kargo İnan’ın gönderiyim ben Eskişehir’de yaşıyorm çıktı pazarda hatta kartlaşmış biraz da taze değildi
Sudeekalay Annesininkuzusu01 hamile olduğumu bilmiyordum sabahın 8 inde canım deli gibi lahmacun soğan salatası ve kornişon turşusu çekmişti 🤭
ozdcnblt Annesininkuzusu01 Benimde ilk çiğ köfteydi. Sonra erik 🙈 allahtan çıktı da eşim bulmakta çok zorlanmadı
Smyndm İlk gebeliğimde deli gibi şalgam aşermiştim. Eşim alıp getirmişti. Bir oturuşta dediler gibi içmiştim☺️ Normalde de hiç sevmem. Bir de et döner , vişne suyu ve çilek de aşermiştim.