tuba91 İlk zamanlar tatlı gorduğüm zaman midem bulanıyordu ama bu surec gecınce ilk olarak çilekli pasta aşerdim ☺️🙈🍰
melikeyakisiklii Mucizenin_annesi2 ahah inan hiç tadı birşeyi yok verilen paraya yazık inan yiyemedim tatsız bişi zaten oda güzelmiş benim eşimde karpuz istemiştim bulamayınca karpuzlu sakız almıştı 😂😂😂😂😂
Yesim_2021 Annesininkuzusu01 Daha hamile olduğumu bilmeden hayatta yemem dediğim sosisten iki tabak yemem 🙈
semrakin_16 Ecemmmmmmmmm belli olmuyor ki.ama ne aseriyosaniz mutlaka birkaç gun sonra da olsa yenmesini soyluyolar🤷♀️
semrakin_16 Annesininkuzusu01 34 haftalik hamileyim sadece 2.5 aylik hamileyken tursu suyu aserdim.ilk ve sondu
clksyma-97 Annesininkuzusu01 ben ilk yeşil bol ekşili zeytin ve greyfurt daha sonra profiterol ve çilek şuan yine tatlı şeyler ve erik 🤷♀️
Duyguogunc Bikbikim Hiç korkma doktorun sana zaten vitamin ilacı vermiştir bebek vicudundaki gereken vitamini topluyor
Aslizngnkck Annesininkuzusu01 benim durum biraz farklı babaannemi 1 aylık hamileyken kaybettik 2 aylıkkende canınız çekmesin zeytinyağlı yaprak sarması aşırı güzel yapardı. Canım çok çekmişti kimsenin yaptığıyla asla benzemezdi. Canım çekmişti ama yiyemedim. 😔😔