Zeynepsultann Ben köy salatalığı 🥒 sulu sulu olsada yesem dedim ama normal salatalık yiyebildim bulamadık kış günü 😅
MerveLtf Annesininkuzusu01 fıstıklı baklava. Gece aşermiştim sabah gözümü açtığımda aklıma ilk gelen yine baklavaydı 🤦🏻♀️Sağolsun eşim almıştı 🙃
fatmArslan06 Annesininkuzusu01 bende karpuz aşeriyorum😋😋 ama daha yiyemedim güvenip alamadım kelek çıkar diye
fatmArslan06 Annesininkuzusu01 hamile oldugumu bilmiyordum deli gibi ilk ev yogurdundan tuzlu ayran çekti 😋😋😋😋
denizdeniz16 Annesininkuzusu01 İlk olarak soğan aşerdim ama öyle böyle değil ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim 🤗🥰😋
kelebegimm07 Annesininkuzusu01 ilk yeşil çekirdeksiz tatlı üzüm çekti canım hala yiyemedim bulamadık çünkü hicbiyerde morunu buldu eşim onu getirdi yedim ama istediğim gibi değildi. Şimdi üzümün çıkmasını bekliyorum🙏
gunesveguney Annesininkuzusu01 Karpuz aşerdim maalesef, maalesef diyorum çünkü daha çıkmamıştı bulabilmek için dolaştık dolaştık en son büyük Migros’ta bulup 1 karpuza 65 TL verdik hayatım boyunca unutmam bunu heralde 😂
Dilek060 Annesininkuzusu01 bende çiğköfte asermistim hatta isterkende aglamistim birde erik aserdim ruyamda erik dali çağla dali gördüm komşu vermiyordu ertesi gun uyandim komsuyu aradim niye vermedin diye kiz gel agaca söküp vereyim demişti