Pambix Annesininkuzusu01 oğlumda oyle pek bişey canim çekmedi ama asermek dersek eğer 5.ayimda yolda yürürken birden muz istedi canim…😄 Bu hamileligimde henüz bisey asermedim ama çok peynir yiyorum canim çekiyor rahatlatıyor beni
ilkk111 Minnosunannesiii 😂😂😂 yalnız olmadığıma sevindim neyse ben yaza doğru tekrar böyle bir aserme düşünüyorum çünkü tatil sözü var eşim beyin 😄
Mucizenin_annesi2 melikeyakisiklii ejder meyvesi geçen bende aşerdim ama bulamadık zamanı değil dediler eşimde ejder meyveli içecek bulmuş gelmis😅 bunla idare edin cünyırla annesi dio🤭🥰😅😅
melikeyakisiklii Mucizenin_annesi2 ahah inan hiç tadı birşeyi yok verilen paraya yazık inan yiyemedim tatsız bişi zaten oda güzelmiş benim eşimde karpuz istemiştim bulamayınca karpuzlu sakız almıştı 😂😂😂😂😂
Bikbikim Duyguogunc çok teşekkür ederim valla bende sabırsızlıkla geçeceği günü bekliyorum bebek vitamin alamaz diye korkuyorum 🙄
Duyguogunc Bikbikim Hiç korkma doktorun sana zaten vitamin ilacı vermiştir bebek vicudundaki gereken vitamini topluyor
Shnern Annesininkuzusu01 annemin zeytinyağlı sarması i cekiyor yanında taze sarımsak ayran ile ölecem hala yieyemedim inşallah bayrdan sonra memlekete Antep gidince yicemmm
Nry0682 Gndaylin eşime naz yapıyım biseyler aldırıyım diyorum yok zorlasamda olmuyo 🤣İnsallah bizimde canımız biseyler ister.
SerpilEsra Annesininkuzusu01 oruk (icli kofte) aserdim onuda beceremedi bizimkiler tiksindirdi sagolsun dahada asermedim🤣🤣
Masalannesii Annesininkuzusu01 şeftali 🤤🤤🤤🤤 o zamanlar hicbir yerde bulamadı eşim bende şeftali aromalı birşeyler yedim içtim ama kâr etmedi 2-3hafta önce eşim buldu sağolsun ama iştahım kaçmıştı maalsef 😂😂
Minigimm0611 Annesininkuzusu01 şeftali ama yiyemedim kesilmiş halde buzlu vardı öylede istemedim bütün olsun istiyordum nealakaysa bulmuşum bide bütününü arıyorum lükse bak 😂