Seda_nrr Annesininkuzusu01 pişmaniye aşerdim 😂 ne alakaydı hiç anlamadım 😂 resmen ev heryer pişmaniye kokmuştu
Miraym5 Derya bende kızıma hamileyken karnıbahar asermistim eşim zor bulmuştu hatta ne kadar çok istediysem kızımın boynunda beyaz leke kaldı 😃 ikinci bebeğime hamileyim ayva ve yaprak sarmasi istemistim 😊
Derya Miraym5 normalde sevdiğim şeyi aşersem sorun yok da asla ağzıma sürmediğim bir şeyi aşermişim 😂 bu bebişin boynunda da yeşil renk olmasın😂 neyseki kolay bulunan bir şey yormadan kendini 😂
Feyza-nur Annesininkuzusu01 ilk ve tek karpuz aşermiştim ocak ayınca baskada bişey asermedim 6 aylığız😂
Seda_nrr tospikveannesii Antep’teki bir baklavacıdan internet üzeri sipariş verebilirsiniz biz ordan getirtiyoruz 🥰
Kbrarz Annesininkuzusu01 bol tereyagli iskender doner 😃 sutlu un helvasi baklava hala dayanamiyorum 😊
aslannaz21 Annesininkuzusu01 hatirlamiyorm cookk sey aserdim bi kac tanesini yazim mercimek koftesi kestane sekeri cig kofte eti browni intense bi de dun neskafe🤫🤣 bebegim erkek💙😎
enisenalbant Annesininkuzusu01 İlk salatalık turşusu Aşerdim (gece3de) sonra aşure aşerdim sonra karpuz ama karpuzu bulamadık yemedim o yüzden😂 bir de çok pahalıydı😂 en son da erik aşerdim onu da yemedim 😂 sonra kendiliğinden geçti zaten😊
Buketkucuk Annesininkuzusu01 şaşırtıcı bir şekilde 37 haftalık olmama rağmen hiçbirşey aşermedim bu zamana dek🙈
nurtencetinn Annesininkuzusu01 İlk aşerdiğim şey simit ikincisi çiğköfteydi en son da domatesle erik aşerdim komik ya 😂 eriği daha bulamadım bir an önce tamamen çıksa da bir iki kilo doyasıya yiyebilsem 🤦🏻♀️