ipekursat prensimgeliyor1 32den beri her hafta giriyorum nst ye büyük ihtimal ister doktorunuz istemezse de siz sorun
Cansu-13 prensimgeliyor1 karnınızın üstüne iki adet yuvarlar birşey koyup lastik gibi birşeyle sabitliyorlar sanırım 20 dk boyunca bebeğiniz kalp at ışı ve sizin sancınınız olup olmadığını bakıyor kar EKG gibi bir kağıt ta çizelge olarak çıkıyor bu
Min23 prensimgeliyor1 girersin canım…sırt üstü uzaniyorsun karnına lastik gibi bisey takacaklar iki tane yuvarlak varbonda da ordan bebegin kalp atışlarını dinleyecekler düzenli mi atıyor sancin var mu falan …..öyle
Buketkucuk prensimgeliyor1 ben ilk 32.haftamda girdim🌸 Çok eğlenceli birşey bence, uzanıyorsun sağına ya da soluna karnına kablo bağlıyorlar bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun sürekli 20-30 dakika sürüyor sonra bitiyor 🤗
irem_kizil21 ipekursat Merhaba iyi günler sancı kaç çıkarsa doğum sancıları var demek oluyor ? Dün girdim bana sancıların var dendi de
vasili21 ipekursat biz de bu hafta 32 olduk ve perşembe ilk nst giricez 🤲❤️ Heyecanlıyım 🤲 doktorum tok gel ve zamanın bol Olsun demişti bakalım 🤲☺️
ikincikezanne_ irem_kizil21 20 dakikalık nst de en az 3 defa 40 ın üstüne çıkan değerlere sancı dedi bizim doktorumuz
ikincikezanne_ irem_kizil21 düzenli olmasına dikkat ediyorlar canım inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına
irem_kizil21 ipekursat 38+3 Açılma yok sadece bı kaç sancı çıktı bekliyecez dedi bende gelmesini istiyorm
ipekursat vasili21 bende nst ye girmeden önce 15 20 dk önce vişne suyu içiyorum bi doktor arkadaşım önermişti aklınızda olsun sağlıkla gelsin kuzucuk🥰
burcu_izmir ipekursat bizimki de tok gel diyor girmeden beş on dakika önce de çikolata yediriyor 😅 geçen hafta sıra beklerken başka bi gebeden duydum bende vişne suyunu 🍒
ikincikezanne_ irem_kizil21 aynı gündeyiz canım kontrolüm vardı benim bugün doğum başlamış 4 cm açılma varmış sancılarım da çıktı inşallah en geç akşama doğum olur dedi doktorumuz