Hayat Selamlar öncelikle geç saatde yazıyorum saat şuan 03:37 .38+1 günlük hamileyim.ve 3 gündür belimde ağrılar oluşmaya başladı.ve 2 gündür yoğun vajina akıntısı oluyodu.bugün saat 1 den sonra agrılarım başladı..Ve şuan 6-7 dakka bir sancı geliyor.ve bu 20-30 san sürüyor geçiyo yine sancı giriyo.Acaba Çocuk mu geliyo anlamıyorum.İlk hamileliyim ve pek bişey anlamıyorum.Belki Tonusdandır.anlamıyorum.ama böylr ağrı ilk kez yaşıyorum ve ben Adet sancısı bile yaşamadım hiç.Bu agrı başka bişey.sabaha kadar bekleyim istiyorum böyle giderse doktoru aramam gerekecek sanırım
newra Hayat ben 20 gün önce doğum yaptım ve aynı şeyler banada oldu sabahı beklemeden hemen hastaneye gittim ben ertesi gün 3 buçukta kizim doğdu eğer unutmayacak şekilde ağrı varsa bnce sabahı bekleme
Hayat newra evet çok şiddetli.belden tutuyo ve dayanamıyorum .20-30 hatta 35 san sayıyorum keçmiyo sonra geçiyo.
CansuDemir Bugün gebe eğitim dersinde bana anlatılan, gerçek doğum sancısının tarifi şöyleydi; dinlenmeyle ağrı kesiciyle vs geçmiyor. Belden başlayıp kasıklara doğru kuvvetli bir dalga şeklinde geliyor. Gerçek sancı doğum yaklaştıkça, düzenli aralıklarla sıklaşıp, sancı süresi 20-30sn den 60-90saniyeye kadar uzuyor. Yalancı sancıda bi 15dk giriyor sonra belki 2 saat sonra hafif bir alakasız kasılma gibi dediler. Bebek döndüğü ve aşağıya indiği için midede baskı azalıp,aşağıda bir baskı hissediliyormuş. Sancılar düzenli 5dk da bir gelmeye başlayınca hastaneye gideceksiniz demişlerdi bir de. Nişan gelmesi,su gelmesi, kişiden kişiye değişirmiş.Kiminin 24saat önce gelip,kiminin 2-3gün önce gelmeye başlayabilirmiş.
Hayat CansuDemir bende bebek 36 haftadan dönmüşdü ve doğum yerne keçmişdi.baş aşağı dönmüşdü bile.ve şimdi agrı giriyo 5-6 daakka bir 20-30 san sürüyo ve canımı yakıyo Ve çok kötü
ggzmkrcc Hayat canım bence düzenli aralıklarla geliyorsa hastane uzaksa biran once git bekleme. Doktorunla iletişime geçebiliyorsan geç
Hayat bynduru kız oldu.şuan 4 günlük 😀😀Ooo çok inatçı bi kız.ama çok tatlı ya 😍😍😍Gece saat 3 kadar uyutmadı beni 6 da bir uyandı süt içdi.8 de bir 😀şuan uyuyor😀😀😀