Nry0682 Merhaba kızlar,Şuan 15+4 üz doktorum 16 cı haftada cagırdı.Bu haftada yapılan test vs bişey varmı yoksa sadece cinsiyet içinmi cagırılmış olabilirim.Üçlü dörtlü testler bu haftamı yapılıyo.
metehaninannesiii Nry0682 üçlü test bu haftada yapılıyor ana bazı doktorlar 2 li tarama testi iyi çıkmışsa üçlü tarama testini istemiyor bizim doktor oyle yapmıştı birde cinsiyetiniz artık bello olur
Eylul_53 Nry0682 canım ben 2 li test yaptırdığımda doktorum bu en önemlisiydi üçlü ve dörtlü testlere gerek yok 16.haftada gel cinsiyetine bakalım dedi gidiyorum şuan 😌
Nry0682 metehaninannesiii benim ikili testim yas faktöründen riskli cıkmıstı ben nifty yaptırdım sonuc bekliyorum.Bos yere üclüye giripte tekrar kendimi strese sokmayım.
Sanemv03 Cinsiyetinizi belirlemek icin cağırmıştır muhtemelen çünkü bendede oyle oldu ikili taramam iyininde üstündeydi şuan 17 + 1 olduk baska teste gerek duymadi duysaydi soylerdi
Nry0682 Sanemv03 inşallah ögreniriz.Pozisyonu uygun olursa.İkili testte %51 erkek demisti kesin bisey söylemedi bakalım hayırlısı
metehaninannesiii Nry0682 detaylı ultrasona girmek daha iyi bence ama maddi yönünüz el veriyorsa yine de üçlü tarama testine de girin derim ama onemlo olan detayli ultrason
Nry0682 metehaninannesiii detaylıya mutlaka giricem.O sanırım 20 haftada oluyo.ikili Üclü dörtlü olayı beni geriyo.
[silindi] Nry0682 nifty yaptırdıysanız gerek yok tarama testlerine bi 20-22.hafta detaylı gireceksiniz nifty sonucu ne zaman gelecek bir de ? orada cinsiyet belli oluyor
Sanemv03 Nry0682 Rabbim hayırlısını versin ikiside evlat hayirli merhametli evlatlar olsunlarda kız erkek muhim değil💙❤️
metehaninannesiii Nry0682 aslında en gerilecek durum detayli ultrasonda oliyir canım o ikili üçlü tarama testileri %90 ıhtimal gösteriyor ama detayli ultrasonu kesin olarak veriyor bende 1 ay sonra girecem detayli ultrasona
Nry0682 [silindi] gecen hafta belli olcaktı makinalardan dolayı bi sorun cıkmıs bu hafta ici belli olcakmıs.De gitmeden sonuc cıkarsa ögrenirim inşallah
Nry0682 Eylul_53 bana üclü dörtlü hakkında bisey söylemedi belkide nifftyden dolayı merak ettim burda.Yazdıkları icin
minnosanniss Eylul_53 aynı şekilde benim doktorum da öyle söyledi şükür 24 nisan da tam 16 haftalık oluyoruz o zaman gideceğim cinsiyet için 😇