Busbushatun Tuba04 canm gogus yapisiyla alakali bi durum benm 4-5 ay surmustu gogus pedi kullanmaya basla
Tugce38 Tuba04 benim yaklasık 3 aydır geliyo daha doğuma 2 hafta var gecen misafirlikte de gelmis allahtan siyah giymistim fazla belli olmadı simdi ped siz bi yere cıkmıyorm😂
Tuba04 Busbushatun sütyenin içine mi koyuyoruz canım pedi evdede sütyen takasım gelmiyor bebek emzirirken de böyle olur mu acaba
Busbushatun Tuba04 valla bende takamıyorum lcw den atlet aldım gogus kısmı pedlı onun ıcıne koyunca duruyor o pedler onu deneyebılırsın yada emzırme atletlerı alabılırsın
2kizanasi Bu sütünüz bol olacak demek hemen inecek demek ne güzel maşallah 🧿 Kızımda 14-15. Inci haftada akmaya başlamıştı göğüs pedi kullanın
2kizanasi Madinanin-Annesi hayır hayır alakası yok sizinkide doğumla birlikte iner belli olmuyor hiç kişiden kişiye fark ediyor. Mesela normal doğum yapanlar hemen geliyor sütü sezaryen doğumdan sonra 2 bazen 3 günde anca geliyor bazen yine hemen gelebiliyor 🍀
aleynayildiz Madinanin-Annesi hiç alakası yok emin olun☺️ ilk gebeliğimde hamileyken hiç sütümün akması dırumuyla karşılaşmadım. Doğum yaptığım an geldi ve 2 yaşına kadar emzirdim☺️