elfcaglar1 MerakliAnne61 evet ama benim geç döllenme olduğundan eminim 13 nisanda 80le öğrendim çünkü 😊
Momlife1 Kvsrdm benim hem Çin takvimine göre erkekken babası kılıklı ☺️ Aşırı hiperaktif bir kız evladım oldu şimdi 3.5 yaşında şimdide 8 haftalık hamileyim Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız olacak Hayırlısı inşallah
MerakliAnne61 Momlife1 bende cin vakvimi rus takvimi bide japon takvimi varmis allahim😅hepsinde erkek cikiyor hayirlisi o gunlere bi ilerleyelimde saglicakla 🤲
Masalminik Elcnbykckr çok MerakliAnne61 selamlar herkese. Benim de 16 Mart son adet tarihim 19 nisanda beta 1645ti ama kese görünmedi. Doktorum normal dedi şimdi 29unda tekrar gidicem inşallah hayırlı haberler alırım. Sizler kese gördünüz mü ne zaman gördünüz?
tugfatozay MerakliAnne61 Allah razı olsun valla kafamdaki bütün soru işaretlerimi yok ettin şuan çok rahatladım. Özellikle ilk doğumum sezaryen olduğu için kafama çok takılıyordu. Bu hamileliğim sürpriz oldu bana.
miraybilir Kızlar benimde sat 15 Mart tüp bebek tedavisi gördüm 14 nisanda 264 tü 16 sında 531 oldu doktor sağlıklı gidiyor 16 nisanda kontrole gel keseyi ve kalp atışlarını duyalım dedi bugün kanamam oldu dizinde kanamanız olmuş muydu
Masalminik Kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl? Ben dün yavrumu ilk defa gördüm kalbini dinledim çok şükür. Bulantılariniz ne durumda?
MerakliAnne61 Masalminik bende 2 maysta gidecegim doktora hayirlisyla ins 🥰 bulantilar devam kasik karin agrisi oluyor gun icinde 2 3 kez halsizlik uykuuu onlar iyi olsunda biz cekeriz ")