KubraAydin Kızlar hangi folikasitler hamile kalmanıza yardımcı oldu. Ya da folicus plus’u kullanıp memnun kalanlar var mı aranızda ☺️
Askiletotomsu KubraAydin inofolic iyi diyorlardı Veya Solgar in ki . Ben venatura metilfolat öneririm .ağızda emilen formda
Seda_nrr KubraAydin merhaba öncelikle folik asit gebe kalmaya etken bir ilaç değil.Amacı gebelik planlarken folik asit değerini tamamlamak ve gebe kalındığında bebeğin gelişimi için etken bir ilaçtır.Gebe kalmak istiyorsanız soğan kürünü uygulayın derim tabii folik asitte kullanın :) ben iki yıl sonunda soğan kürü ile gebe kaldım inşaAllah sizede faydası olur 🙏🏻
KubraAydin Sevvalkrbg Askiletotomsu bende ilk gebeliğimde folidoce kullandım 1 ay sonra hamile kaldım sonra kürtaj oldum Doktorum folicus plus ı verdi
zk92 KubraAydin folbiol kullandım. Kullandığımın 2. Ayı hamile kaldım. Hamile iken folactive kullandım.
EczSinemltnlk KubraAydin Folik asit,vücudunuzdaki folat depolarını doldurmaya yardımcı olur hamile kalmanıza değil. hamile kaldığınızda ilk aylar bebek sizin deponuzdan besleneceği için doktorlar anne adaylarının direnç vitamin ve omega-3 değerleri düşmesin diye başlatır hamile kalsın diye değil🙂
sheyda911 Ben solgar kullandım. Ama folik asitten önce hormon değerleriniz de önemli. Her şey düzgünse de yumurtlama gününüzü iyi takip edin.
humasultan3443 Bana öncesinde folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu doktorum kullanmamıştım öyle olunca folidoce verdi her hangi bi bulantı yan etki vs olmadı memnunum 🌸