Semanur21 @NaimeYilmaz lütfen artık bu reklamlara çözüm bulur musunuz bir posta bakana kadar onlarca reklam izlemek zorunda kalıyoruz bu postu açana kadar dördüncü reklam izleyişim bu şekilde nasıl uygulamayı kullanacağız
karanfilll Semanur21 bende de reklam çıkıyor ama her girdiğimde değil çok nadir görüyorum sizde neden öyle acaba? Beni rahatsız edecek derece de olmadı hiç ara sıra geliyor reklam
ysmn_1506 Cicilibicili valla bana da denk gelmedi sadece sayfaya girdiğimde bir adet çıkıyor o da olsun ni zahmet valla diğer uygulamalar sadece reklam üzerine. Ben en az 2 saat takılıyorum bir daha da çıkmıyor.
sibelyrl Hande59 ciddi misiniz çok şaşırdım çünkü ben hiç reklam görmüyorum uygulamayı 1 aya yakındır kullanıyorum ve toplasan 3 kez karşıma reklam çıkmıştır. Neye göre geliyo bu reklamlar acaba?
Hande59 sibelyrl gerçekten her girdiğim de bir kaç kez üstelik hep canın çekmesin ne kadar lezzetli ve yasaklı yemek varsa hepsi ballandıra ballandıra görünüyor en azından yemek sepeti reklamı olmasın
[silindi] sibelyrl aynen ben de sadece 2 3 kez trendyol reklami gördüm o da hep trendyol uygulamasini kullandgm zamanlarda oldu
Semanur21 karanfilll bendede ara sıra gelirdi normal öylesi hatta bi arkadaş yazmıştı yeter diye bende şaşırdım bende yok niye başkasında var diye sonrasında güncelleme geldi güncellendi böyle oldu inanki bu postu açaba kadar dört defa video izlemişim
Semanur21 Busrasener43 aynen öyle gerçekten artık aşırı sinir bozucu uygulamaya girmek istemiyorum artık video yüzünden hani normal düzeyde olsa anlarım problem değil ama 5 dk içinde 2 3 video çıkar mı
Mhr13 Hande59 evet yemek sepeti ve e ebebek reklamından gına geldi ne görsem canım bazen geç vakitte çıkıyor karşıma siparişte veremiyorum bazen imkan olmuyor öyle yiyemiyoruz en azından yemek sepeti olmasın
Semanur21 mavibahar keşke anında kapatibelsrk oda yok videoyu sonuna kadar izlemek zorunda kalıyorsun
16evin Bnde ilk foruma gireceğim zaman iki tane üst üste çıkıyor kapatıyorum bidaha da hiç çıkmıyor bayada post okuyorum forumda hiç çıkmıyor reklam acaba neye göre çıkıyor cidden
ezos Semanur21 evet bana da çok denk geliyor çok sinir bozucu 5 saniye 5 saniye bekletiyor ve posta girerken hata veriyor bazen 🙄
Semanur21 ezos kesinlkle artık dayanamadım umarım bi çözüm bulurlar yoksa silerim artık uygulamayı şunun şurasında 3 haftamız kaldı
Hilalkorkmaz Semanur21 dün bende reklam postu açtım sürekli çıkıyor karşıma bu kez tamamen sayfadan çıkıyorum birde reklamamı gitsin internetim hemde zaman kaybı
Semanur21 Hilalkorkmaz bende tamamen çıkıyorum açtığım gibi tekrar aynı yine açılıyor gerçekten dün telefonu duvara fırlatmak istedim o derece