Melikekpln 27 haftalik olduk ama 2 gundur vücudumu gece ates basiyor hararet oluyor resmen ellerim ayaklarim yaniyor zor uyuyorum yikiyorum soguk suyla geliyorum sicacik 😔 sizdede oluyormu? Cozumu nedir
islimkry Melikekpln bende de oluyor. Sıcaktan kapı pencere açasım geliyor ve eşim de üşüyor yanımda. Sıcaklar daha yeni başlıyor nasıl geçecek bilemiyorum. Urfa sıcağında temmuzda doğumum olacak 😰
Lalihhhh Melikekpln 34 . Haftaya girdim bugün yaklaşık 3 haftadır bende de öyle , bir uyanıyorum yer içinde ,ellerim ayaklarım yanıyor, kalın seyler giymeye tahammülum yok 😀
Dilek33 Melikekpln bende 27 haftaligim bir yanma olayı bnde olmuyor bnde sürekli donuyorum Elim ayağım buz kesiyor 😁
Melikekpln MelikeKandmir ay nasil elim ayaklarim yaniyor bir görsen alev atıyor. Esime yuzume ellerime dokunuyor yoo iyi normal serinsin diyo ama ben alev gibiyim sanki🤣
Melikekpln islimkry ayy cok zor olacak senin icin, senide gectim o urfa tarafi sicaklari fenaa bebek kaçınılmaz pisikle tanisir yavrum ya 😔 doktora sordun mu hic bi ates basmayi
MelikeKandmir Melikekpln benimde öyle her sene buz kesen ben bu sene ateş atıyorum tşörtle gezdimnbütün kış 😃😃😃
islimkry Melikekpln hayır geçen hafta kontrole gittim ama o zamanlar olmuyordu. Bir dahaki kontrolde soracam. evet Urfa sıcağında yenidoğan zor olacak 😕
ftmnrdmrl Daha dün gece aynı sıkıntıyı yaşadım sabah kalkıp buraya yazayım diye. Yalnız olmadığıma çok sevindim ama ben biraz erken başlamışım sanırım 17+5 deyiz. Ama Antalya sıcakları malum 🤦🏾♀️🤦🏾♀️
Melikekpln Dilek33 kansizlik falan mi var acaba😚yada ilerleyen zamanda sizide ates basar belki :) basmamasi daha iyi 😄uyumak zor oluyor 😃
benaslindayohum Melikekpln hemde ne ateş adama diyorum atesim var mi bi bak acaba virus mu kaptık diye 😂 vantilatorsuz uyuamıyorum corapsiz yatamayan ben simdi corapla yatinca bile rahatsizim bi Geceligim var ustumde baska birsey yok kolayini bulsm ciplak gezcem evde o derece yanıyorum ve hep yatmam gerektiği icin terliyorum normal bnce
Melikekpln benaslindayohum su gibi oluyorum uyaninca bakiyorumda iyi terliyorum😊 normal sanirim benek büyüdükçe kan akisi artıyor
Omerhatice Melikekpln bende 20. Haftadan belli var canim 29 haftaligiz su an yanıyorum hele akşamlar annemlerw falan gitsem oturamıyorum özelikle bacaklarım parçalanıyor yanıyor sanki Kalkıp yuruyorum otururken veya yatarken bacagimin arasına yastık aliyorum serin olsun diye geceleri ustumu asla ortemiyorum anca öyle rahatlıyorum en son carede ılık duşa giriyorum 🤦♀️
Melikekpln Omerhatice ayy tek ben yanmıyormuşum demekki ya 🤭 bacaklarim bile agriyor valla belim falan
benaslindayohum Melikekpln bencede normal artik son zamanlara yaklasiyoruz iyice vucut değişiyor hormonlar tavan 😂
Omerhatice Melikekpln ben bacaklarımı koparıcam diyorum artk bacım yanliz değilsin yani ben oglumdayoken 5. Aydan sonra full yazdı temmuz ağustos falan ama hiç yanma olmadi ama bu gebeligimde gecen ay kar yağdığında ben evde şortla idim 🤷♀️