Irmakayla Kızlar sizinde oluyor mu resmen rahmimi kurcalıyor cok sık idrarımı getiriyor git annecim yukarda oyna diyorum o hep orda😂
Derya Irmakayla kız ben daha 18. Haftadayım ayağa ne zaman kalsam altıma yapıcak kadar çişim geliyor hayır keretayı da hissedemiyorum daha şimdiden başladık biz yaramazlığa😂
Babymomy Irmakayla benimde aynı ne ara böbrekkerde süzülür de gelir anlamam. Sanki ictigim su direk orda gibi oluyor😅 hareketleri ne sıklıkla hissediyorsunuz bende 23 e yeni girdim
momlove1 Irmakayla bol su iç diyor doktorum :)) içiyorum içtikce cıkamıyorum lavabodan artık yatagı yorganı oraya atıcam espirileri yapıyorım😂
Irmakayla momlove1 esim diyor ki anlamadm ben bu isi sanki su kanalı var icinde bebek değil nerden geliyor bu kadar çisss😁
momlove1 Irmakayla 😂😂😂 bizimki artık üzülüyor uyuyamıyorum diye sürekli tuvalet tuvalet o bile yoruldum diyor
aeminegmss Benim de öyle bide dönmüş kafası aşağıda elleri hiç durmuyor sürekli kıyır kıyır baskı yapiyo acitiyo canımı
Irmakayla Derya o zaten bambaska birsey ama hissedince anlarsın resmen idrar torbanla oynuyor hızlıca vuruyor birde
Irmakayla Babymomy devamlı hissediyorum sabahları cok ac oluyor sanırım yemek yedigim zamn oynuyor gün icinde ara ara geceleri cok oynuyor
Babymomy Irmakayla benimde yemeklerden sonraa cok hareketleniyor, tam uyuyacagımda ve uyandıgımda😌 normal o zaman ben 17 de seyrimeye baslamasıyla hissettim daha cok olması gerek gibi düsünüyordum demek normal
1_minik Irmakayla 22 haftaya girecez nasipse ama gün içinde 1-2 anca hissediyorum hareket ama benim de aşırı idrarım geliyor…bazen yapıyorum kalkıyorum daha çıkmadan azıcık daha geliyor 🙈☺️