Berna50 Lütfen bakıp geçmeyin tecrübesi olan herkesden yanıt bekliyorum 💓bebişler küvezde kaldı mı? Kaçıncı haftada nasıl doğum yaptınız?
TheBaby Berna50 Benim ilk gebeliğimde gebelik şekeri vardı. 20 gün erken oldu. Sonra ben tamemen şeker hastası oldum. Yaklaşık 6 yıldır şeker hastasıyım. Çok korktum ama şükürki gebe kalınca ne hap ne insülin hiç bişey kullanmadan şuan 35+6 oldum. Gebeliğim şu an haftasında sonlanacak olarak görünüyor. Bebek iyileştirdi sanırım beni🤷♀️ Şoktayım vallahi. Bu arada ben Tip2 yim
Mavi34 Berna50 bende 10 senelik diyabetliyim insulin kullanıyorum. 9+5 deyiz henüz bekleyeyim buralarda….
Kizimveben TheBaby gebelikte seker cikinca erken dogummu oluyor sanrm bnimde sekerm var cuma gunu belli olucak 25 haftym su ictgim halde bebegmim suyunun az oldgunu soyledi doktorum ellermin ustu kuruyor catliyor kaniyo agzim surekli kuru 😟
Hazal_hazar Bende 6 senedir seker hastasiyim unsulin kullaniyorum hala kullaniyorum sukur bebegim de saglik sorunu yok fetal eko yapildi tekrar tapilacak hasftasinda olmiycagini soylediler hayirlisi saglik sorunu yasayan brnim tek tesellim yavrumun iyi olması