Esraalkis Selam hanimlar bişey sormak istiyorum 32 hftalik hamileyim bir iki hftadir iç çamaşırimda beyaz sümüksü bir akıntı görüyorum sizce nedendir ? Bilen varsa yardimci olabilir mi sümük gibi kati bisey
kucuktosbik27 Esraalkis beyaz akıntı normal 30 dan sonra artıyor ama sümüksü diye tarif edilen akıntı genelde nişan oluyor. Haftan erken ama beyaz normal akıntıdır diye düşünmek istiyorum aksi türlüyse bir doktorunu ara resim at doktoruna yada acile git bir baksınlar
Anne54 Esraalkis bendede 30dan sonra arttı bembeyaz renkte bildiğin sümük gibi bence normal nişan felan olamaz haftalardır var bende düzenli olarak her günde o şekilde geliyor. Ama için rahatlasın doktoruna sor mutlaka
Zhrblt Esraalkis o bende de oluyo canım 30 dan sınra artmaya başladı akıntılarım. Normalde böyle sıvı gibi geliyo akıntım ama bu sümüksü kıvamdaki akıntım korunmasız ilişkiye girdikten bi kaç gün sonra çok yoğun bi şikilde oluyo diğer zamanlar normal akıntı 🤷♀️
Elizinannesii Bende de oluyor sürekli. Doktoruma sordum normal olduğunu söyledi salgıladığımız hormonlarla alakalıymış. Ama doktoruna danış yine de canım 🌼😊