LamiyaCetinkaya Cylncvcv 2 hafta mı? 14. günde yumurtlama olmuyor mu zaten? Nereden anladınız hamile olduğunuzu?
Yavuzz Benim de son yedi kan versem çıkar mi diye düşünüyorum 😊düşüklerim olduğu için erken öğrenmek istiyorum
Meltemates Benimde o civarlar sanırım 2-3 haftalık beta hcg 30,32 çıktı ilk idrarda çok silik çizgi gördüm sonra kan verdim değerlerim henüz az. Kaç haftalık dediğimde çook yeni henüz dedi dr asistanı.
eminenura Meltemates çok yeni denilen 4-5 hafta sayılıyor. Hamilelik son adet tarihine göre hesaplanıyor. Yani adetiniz gecikip, idrarda kanda hamile olduğunuzu öğrendiğinizde en az dört haftalık hamile oluyorsunuz
Meltemates eminenura evet ilk adet günüme göre 5 haftalık görünüyor ama hcg değerim 30larda doktor neden çoook yeni daha desin 4 haftalık sonuçta 1 aylık yani nebileyim şaşırıyorum zaten pkos hastasıyım biraz uğraştık hamile kalmak için döngü zamanlarım normal birinde 28 gün iken ben hesaplayıcımda 35-40 gün diye işaretlemiştim o verilere göre daha reglime 1hafta varken test yaptığımda gördüm. 🤷♀️ Hayırlısı doktor 10gün sonra çağırdı ama görüyorumki hcgsi düşük olanları doktorları iki günde bir çağırmış yükseliyormu düzenli diye. Benimki neden 10 gün dedi acep 🤔
eminenura Meltemates benim de ilk kan verdiğimde 5.haftadaydım ve 158 çıkmıştı değerim daha sonrasında çok düşük değerin demişlerdi sonra geç döllenme olduğunu öğrendim belki böyle bir şey olabilir. Çok yeni demesi 4 hafta oluyor yani :)
Elfcm eminenura ilk kan verdigimde adet tarihime gore 4+3 Haftammis 117 çıkmıştı benimde 😊 Meltemates bende pko hastasiyim mesela doktorum hic bir sekilde olumsuz konusmadi tam 15 gun sonraya kontrol verdi geldiginde keseleri gorucez Allahin izniyle demişti. Hatta be korkup ya aksi bir durum varsa kan tahlili yaptırayım mi bu süreçte dedim onu da istememişti.
Meltemates eminenura içimi rahatlatsaymış ya doktorum dimi en azından 4 hafta deseydi ben daha iyi olurdum şimdi böyle hamilemiyiimm değilmiyim bir tuhafım :)
Minigimm0611 Cylncvcv nasıl anladınız ki benim 4 hafta olmasına ragmen doktor kesin konusmadı bende kese mese tam cıkmamıstı henüz geç döllenme vs ilginçmiş.
Meltemates Elfcm Elfcm ozaman benide 10gün sonra çağırdığına göre hem kan testi hem keseye bakacak herhalde 🤰
Elfcm Meltemates aynen öyle olacaktır. O gun keseleri gördük ve benden butun tahlillerimi isteyip tekrar gün vermişti o gunde civcilerimin varlığından emin olmuştuk herşey cok çabuk ilerliyor. Sizin gibi hamileligimin heyecanını yaşamadım yasatamadim da kimseye her seyi düşünmüştüm simdi ki aklim olsa yapmazdim 🤦🏼♀️