LamiyaCetinkaya Busrasahin İnşallah canım, doktorum üstüne basa basa önermişti emzik almamızı ama işte oğlum istemedi. Tutsaydı hem onun için iyi olurdu hem de ben ilk aylarda rahat ederdim. Ama olsun çok hızlı büyüyorlar ilk aylardaki durumlar hemen geçip gidiyor 🤗🌼
Anne54 LamiyaCetinkaya doktorunuz neden ısrarla almanızı istedi anlattımı canım genelde doktorlar önermiyor karşı çıkıyor diye biliyorum
LamiyaCetinkaya Anne54 Evet, dünya sağlık örgütü öneriyormuş, ani bebek ölümlerini büyük oranda önlüyormuş emzik kullanımı. Doktorum da o yüzden en azından ilk aylarda kullanmamı önermişti 🙂
Anne54 LamiyaCetinkaya Allah Allah ilk defa duydum yani vermek istemiyorlar biz veriyorsak bile ilk 1 ay vermeyin sonra verin diyorlar diye biliyorum bende çok kararsızım 37.haftamdayım daha emzik almadım karar veremediğim için 😣
LamiyaCetinkaya Anne54 Emzik konusunda doktorların fikir ayrılıkları var haklısınız. Siz yine de kendi doktorunuz neyi öneriyorsa o yolda ilerleyin, ya da birkaç doktora daha danışın🌼🤗
Elifirem Busrasahin ilk kızımda nuk kullandım hiç zorluk yaşamadım. Şimdi ikinci kızımda da nuk tercih edicem umarım bunda da sıkıntı yaşamam
turansmom1 dlnyny Bibs kauçuk bir emzik olduğu için ayda bir değistirilmesi gerekiyor aksi taktirde şisiyor ve yirtılma yapıyor. Busrasahin Ben coğu emziği denedim en son avent aldım tuttu ve birakmiyor sıpa hala.😂
asyahumam Busrasahin avent ultra aldım hepsiburadadan 50 liraya geldi çok uygundu indirim takip edip oradan alabilirsiniz orijinal ürün 🤗
Funda38 Busrasahin oglumda nuk almistim memnundum simdi yine emzik olarak nuk aldim damak yapisi acisindan daha iyi oluyor. Biberon olarakta avent aldim gaz olusmasini en azaltan biberon olarak geciyor
Medilifegun Busrasahin kızıma ilk avent verdim direk aldi hic itiraz etmedi hala da başka emzik kabul etmiyor