Sureyyasel Esra97 kesinlikle çok iyi arkadaşımında doktoruydu yakın zamanda normal doğum yaptı oda anlata anlata bitiremiyor
KbraAltunta Normalde kayseriliyim eşimin işi dolayısıyla kilisde yaşıyorum antebe gidiyorum ncr emel ilk doğumum inşallah sıkıntı olmaz gitmek
MehmetZehraKarakurt Firdevssaim benim sürekli sancım vardı son zamanlarda ama önemseme di o sancı bebeği sıkıştırmış çocuk pisliğini yapmış yemiş çocuk doktoru bir gün daha kalsa anneyi de kaybederdik dedi ama Esra hanım hatasını kabul etmedi sen erken aldırdın onun için dedi kiii bebeğim 37+3 deydi
Firdevssaim MehmetZehraKarakurt ayy Allahim iyilerle karsilastirsin daha 20 gun once ablam o doktr kontrlnde dogum yapti evet relax biriymis ama bilemedim sasirdim
esuses terelelli81 27+3 haftalığız. ben çok memnunum. bilgisiyle, ilgi ve alakasıyla gayet iyi yani. doğum ücretini 20haftalıkken falan hastanenin organizasyon ve doğum bölümüyle görüşmüştüm. 1600 civarı bi fiyat vermişlerdi sanırım
kasimpati Ben medical park Hatice Ender Soydinçe gidiyorum. Kimse gitmiyormuş ona.. acaba hakkında bişey duyan var mı?
MehmetZehraKarakurt kasimpati çok iyi bir doktor sadece ücreti biraz yüksek ondan gitmeyen demeyelim gidemeyen vardır
kasimpati MehmetZehraKarakurt bunu duyduğuma çok sevindim ben acaba iyi değil de ben mi bilmiyorum diyordum.. :)