Fatma9485 Slm arkadaşlar bugün erken gebelik testi yaptım böyle cıktı sizce var mi birde eğer ki varsa uygulamaya göre 4+3 günlük 4 haftalık gebe olanlar kan değeriniz kaç cıktı kan testinde
mlkkk Fatma9485 beta değeriyle haftanın bi alakası yok canım kiminde 20lerde çıkar kiminde 1000lerde önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu sen net olsun diye önce kan testi ver
058elf Fatma9485 hayırlı olsun canım ben adetimden 9 gün sonra kan vermiştm 380 çıkmıştı geç döllenme olduğunu söylemişti doktor, herkeste beta farklı çıkabilir sen iki günde bir kan ver artışına bak 3000 lere gelince değerin keseyi görürsün
Elifaliiii Evet var, benimki de aynı bu şekil çıkmıştı adetime 6 gün kala, şuan 13 haftalık hamileyim. Hayırlı olsun canım
Fatma9485 Yavuzz benim yaptığım erken gebelik testinde adetten 6 gün öncesinde 100/99 kesin sonuç veriyor yazıyodu benimde adetime 4 gün var
Yavuzz Fatma9485 anladım canm sağol hayırlı olsun ınslalah sağlıkla alırsın kucağına ben fransadayim varmıdır burda hicbilgim yok digital olanları var clearbleu ama gösterir mi bilemedim kan vermeyi düşünüyorum yarın ama bakalm
ipek_bulde Fatma9485 bende erken gebelik testi ile öğrendim benim de silik çıkmıştı kan testi yaptır canım emin ol