Bayburtlugelin Malum ramazandayız iyiyim ve oruç turuyorum ama bu ilaç işi biraz kafamı karıştırıyor nasıl alıcam anlamadım aç olmam lazm ama iftar yapıyorum sahıra kadar acıkmıyorum iftar valti acım ama ilacı içip yarım saat daha beklemen lazım oda çok zor oluyor siz ne yapıyorsunu
Blablas Bayburtlugelin ben kullanıyorum ve bu yüzden oruç tutmuyorum :) tiroit ciddi bir şey bebek için de sizin için de o yüzden muhakkak doktorunuza danışın bu konuyu ona göre oruç tutun ☺️
Tusemefe8134 Bayburtlugelin bende levetiron 125 mg kullaniyorum.oruc tutamiyorum malesef.. bnce troidi ihmal etmeyinnnn
-ekn Bayburtlugelin troid ilacı 5 -6 saat açlıktan sonra içilmesi gerekiyor . Ve içtikten sonra yarım saat hatta 1 saat hiç bir şey yiyip içmiyorum yıllardır 8 aylık gebeyim ..
Mercimekmom Bayburtlugelin doktorum yemek üzerinden 2 saat geçsin yeterli demişti oruç tutmuyorum ama eşimle sahur yiyorum dedim sen sabah yut saatini aksatma dedi
sevvalakkah Levotiron mu kullanıyorsunuz öncelikle ? Bende kullanıyorum 6 buçuk aylık hamileyim sabahları içiyorum her sabah düzenli saatte o yüzden oruç tutmuyorum. Sende sahurundan önce içip öyle sahur yemeğini yiyebilirsin her gece sahurdan önce içebilirsin
Bayburtlugelin sevvalakkah evet leveteon kullanıyorum bende sahurda alıyorum ama tok oluyor karnım yani bakalım perşembe gidicem doktorun yanına tekrar aorucam orda
2510 Valla senelerdir troid ilacı kullanıyorum hamileliğimde de kullandım iftar vakti içiyorum ardından yemekte yiyorum tahlillerimede baktırıyorum bi anormallik yok hep aynı çıkıyor bence bana sorarsanız sıkıntı olmuyor yarım saat beklemek muhakkak iyidir ama beklemediğim için değişen bişe olmadı kendi fikrim🙈
Elfcm 2510 her gün muhakkak ayni saatte icmelisin diyenlerde var içip beklemen lazim diyenlerde yeri geldi yemeğe oturduktan sonra hatirlayip öyle içtiğimde oluyor yıllardır da icerim benim ki hasimato olduğu içinde sıkıntı yaşamıyor olabilirim komple bıraktığım da tekrarlıyor mesela şu an degerlerim normal 🤭
Busraaakbyyb Bende tiroid ilacı kullanıyorum ilk gün oruç tutmaya çalıştım ilacı sahurda içmiştim ama aşırı kötü oldum mide bulantısı tansiyon düşüklüğü derken hastaneye gittik tutma dedi doktor 🤷🏻♀️
-ekn Elfcm benim de haşhimato ilacı içtikten sonra en az yarım saat hiç bir şey yiyip içmeyin . İlac emilim süresi
Nur3446 Bende troid hastasıyım yıllardır ve suanda 100 mg levotiron kullanıyorum oruc tutamıyorum hamile olmadan önce tutuyordum tahlillerim bozuk çıkıyordu ramazandan sonra düzene koyuyordum ama suanda korkuyorum riske giremiyorum belkide her bünyede farklıdır…
Bayburtlugelin Mercimekmom 2 saat yeterliyse iyi bu yani 12 de uyuyup 2 de kalkıyorum o arada 2 saat geçmiş oluyor zaten bakalım perşembe doktoruma sorucam
Neshe08 Bende her sabah lavaboya kalktıktan sonra hemen ıcıyorum ole tekrar uyuyorum sizede oruç tutmamanızı tavsıye ederım hamılelık zaten zor bı süreç bebeğe su lazım ılaclarda var o yüzden kaza edebılırsınız bızım tutmamız günah degıl 👍