aysegul6648 Kizlar bebekonfordan anne yani beşik almıştım iç ölçüsü 89*56 cm mis nevresim arıyorum bulamıyorum çok büyük geliyorlar önerileriniz nelerdir
mlkkk aysegul6648 e bebekte çarşaf yastık kılıfı ayrı satılıyor anne yanı çarşaf olarak gördüm ama ölçüsünü bilmiyorum canım nevresimi yoktu ama özel dikim yaptırabilirsin aslında
-Kbra8- aysegul6648 canım kayınvalidem kumaş aldı bi günde dikti yastığına kadar. Eğer makinan falan varsa sen bile yaparsın. Ama tabi terziler ne kdar alıyor onu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gzm14 aysegul6648 ben terzide diktirdim parça kendinden yastık yüzü çarşaf ve pike yaptı hatta pikeye de gizli fermuar yaptı yorgan için birde 2 belek gibi ince örtü yaptıedım 100 tl
Bmom aysegul6648 manifaturacidan kumaş seçip diktirdik yastık kilifi pikesi nevresimi hepsini ölçüye göre
Gzm14 -ekn ismini bilmiyorum teyzemle gitmiştim instegram kullanıyomusunuz ordan ekleuelim birbirimizi ben size diktirdiğim parçayı atim hem ona bakın hemde isterseniz bi iletişim numarası aldırırım teyzeme arar konuşursunuz terzi ile