haydibakalim Yine gece oldu yine başladı her yanımın ağrısı çeşitli korkular vs vs uyuyamıyorum benim gibi olan var mı :)))
SenaRemzi haydibakalim olmaz mı başladık yine gece nöbetine belim kasıklarım sağıma dönsem ayrı dert soluma dönsem ayrı dert 🤦♀️
haydibakalim Muuciizeemm bel sırt kol bacak her yer bel ağrısı da böyle sanki sırtımda bi sürü yük var gibi sizin de öyle mi
Mercimekmom Muuciizeemm kaç haftalıksınız benimde dün sabahtan beri şiddetli bel agrım var sabah doktora gitmeyi düşünüyorum
Fatmakba @haydibakalim olmazmi bende aynıyım canim ya bi türlü uyuyamiyorum uzanınca hep bi tarafıma batıyor icocuk napsam rahat edemiyorum ağrıların başlıyor
haydibakalim Fatmakba ay ben de bi sağa bi sola her yanım ağrıyor bacak arasına yastık da aldım ama yok bana musın deniyoe
depsizoo Fatmakba yastık koyuyorum ama iç kısımlar ağrımıyoki dış taraf yan kısımları kemiğim batıyomuş gibi oluyo bacağın birleşti yerin 5 parmak falan aşşasında
Fatmakba @depsizoo ahahaha kıyamam ah bu ağrılar yapacak bisi yok artık hanımlar doğurana kadar idare edicez hepimiz 😃