Ayseee19 Hayirli geceler acil yorumlarinizi bekliyorum bugun fazla is yaptim galiba sancim cogaldi 5 dk da 10 dakkada bi sancı girdi acile gittik alttan muane ettiler 1 parmak acilma var dediler sonra nst ye aldilar riskli gebelik olabilir burda o bolum yok yatakta yok baska hastaneye gidin dediler suan eve geldim ama sancilarim azaldi 36.haftamdayim olur mu bunlar gitmelimiyiz lutfen acil yorum yapinn
mmerccan Ayseee19 yalancı Doğum sancısı da olabilir.kanama veya suyunuz gelmiyorsa Doğum değildir bence. Bence sancılarınızı takip edin geçiyorsa veya azalıyorsa sabahı bekleyip sabah doktorunuzla görüşebilirsiniz.
busra123 Ayseee19 benim 10 gündür 1 parmak açıklığım var. 37+3 bugün doktorum kanama şancı ağrı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi
BeyzaGnaydn Son ayinizdasiniz heran hersy olabilir gidip baktirmakta fayda var tabiki, acikliginizda var, 5 dk da bir sanci dogum eyleminin basladiginin habercisidir. Surekli gittiginiz bi doktorunuz yok mu?
Ayseee19 busra123 kanamamda yok suyumda gelmedi agrilarda cok aralikta olmaya basladi 3 4 saat once 5 dakkada bir oluyodu simdi araliklari cogaldi
Zemuda busra123 1 parmak açılma nedir ya? Cm. İle ifade edilmiyor mu? Yani az mı demek çok mu demek 1 parmak
busra123 Zemuda doktor muayenede hemşiresine 1 parmak dedi. Bana kullandığı ifade 1 cm benimde kafamı karıştırdı başta