AhahHbzhz Aleynakeles61 baya var ama bisey kullanmadım canım sözde bide erkek anneyi güzelleştirir derler :D kızımda nasıl güzeldi cildim oğlan bozdu hep :D
Bahar27 Aleynakeles61 valla yğzğm tarla gibi oldu bişey kullanmadım korktum yan etki yapar diye dogumdan sonra kullanırım artık ama her gün tonik ile temizliyorum faydası var biraz
ysmn_1506 Aleynakeles61 bir tek bende var sanıyordum. Herkeste varmış demek😀 oğlan çocugu güzelleştirir derdiler ama ne bileyim bi gün uyanıyorum Allah’ım ne güzel bir yüz ne güzel cilt bi gün bi bakıyorum lekeli sivilceli😀 hamileliğin en güzel yanı saçlarım ışıldadı ve gürleşti o da doğum sonrası dökülür gibi 😀😀😀😀
dlnyny Aleynakeles61 babam aloe vera almış evime bende bir deneyeyim diye yüzüme sürdüm ertesi gün sivilcelerim kurumuş hatta hızla iyileşmiş geçmek üzereydi. Evinizde varsa bitkisi tavsiye ederim.
Aleynakeles61 AhahHbzhz kuaföre gidince sivilce olan yerlere ip değdirmek istemiyorum çoğalıyor sonra 😂
Ays0 Sade maden suyu ile siliyorum yüzümü baya iyi geliyor. İlk zaman aşırı çıktı ergen gibiydim şimdi birden çıkıp birden sönüyor ama doktorum hormonal dayan geçer dedi ben de soda da buldum çözümü 😂
Aleynakeles61 ysmn_1506 benim saçlarım uzadı ve çok sevinmiştim o dediğin benim sabahtan akşama gitmiyor sabah kalkınca sanki cildimde bişey yok ama abdest aldıktan sonra herşey ortada😂😂
Babymomy ysmn_1506 aynen ya benimde oğlan at parçası gibi olacak herhalde beni aşırı çirkinleştirdi😂 bide nasıl canım acıyor yüzümü yıkarken bile gözlerim yaşarıyor
ysmn_1506 Aleynakeles61 valla benimde uzadı tırnaklarım sağlamlaştı falan ama yüz konusunda ni gün öyle bi gün böyle oldu hahah aman neys sağlık olsun da😀😀
Maria9 Doğal sabunlar kullanmanın bi zararı olmaz dye düşünüyorum birde en doğalı elma sirkesi düzenli kullanımda cidden çok faydasını gördüm tavsiye ederim yüze ağda yaptıktan sonra özellikle mutlaka tonik niyetine kullanılınca baya fark ediliyor zaten
Neshe08 Aleynakeles61 hıç sormayın ya bıktım valla gercı benım cıldım yağlı hep vardı sıvılce pblemım de belkı hamılelıkde hormonlar yaş ılerledı geçer dıyorum ama nerde düşmedi yakamdan
E-Y Aleynakeles61 🤦♀️ erkek bebek güzelleştirir derler yalan söylüyorlar hic alakasi yok alnim çenem ağrılı sivilcelerle doldu taştı. Ilac falan kullanmıyorum gün içinde nivea nin çay agacli toniği ile siliyorum sadece 🤷♀️
Babymomy E-Y bende madecassol krem aldım yeni. A grup olduğunu söyledi eczacm hamilelikte kullanılabilirmiş Bi faydası olur umarım yüzüm berbat çünkü
ysmn_1506 Babymomy ya onu biliyorum ama çok kullanmayın çok tüylenme yapıyor diyorlar. birde her türlü ilaç sınıfına giriyor eczacılar uyarıyor çok kullanmayın diye. Yine de dikkatli olun.