gmzgmzz Merhabalar kızlar hamilelik süresince cildinde lekelenme veya sivilce sizdede oldu mu? Olduysa nasıl düzeldi 🥺
Minigimm0611 gmzgmzz off lekelenme bendede oldu alnımda ve burnumda hala duruyor bebek doğarken doğum anında terini yüzüne sil dediler bana gidiyormuş sözde bakalım aklıma gelirse o anda denicem 😂😂
Neshe08 Minigimm0611 😂😂😂 daha neler duyucaz bakalım bızım burdada lohusa ıken saçlarını yüzüne sür derler 😅😅
Melike-Alya Minigimm0611 bunu annem yapmış ve geçmiş gider gelir banada söyler unutmayayım diye o an can derdine düşünce aklıma gelirmi bilemem 😅😅💐
Minigimm0611 Neshe08 herkes biseyler diyor deniyelım bakalım bişey kaybetmeyiz buda aklımda bulunsun 😂
Ebrucolak41 Yanaklarimdave cenemde asiri derece sivilce oldu ben hametan kullaniyorum mavi renkte olanindan gercekten cok faydasini gordum once iltihabini cikariyor ve kurutuyor lekeleride gozle gorulur sekilde azaltti sizede oneriyorum deneyin derim🙈
Minigimm0611 Melike-Alya Aynen bende çok duydum deneyelim bakalım bellimi olur aklımıza gelirse yaparız 😂