FBO 14+3 haftalık hamileyim.sağlık ocağından beni arayıp hemşire tanımlamaları gerekiyormuş tatanoz asısı yapılması gerekiyormuş bu işlem kaçıncı hafta oluyor
MercimekveAnnesi16 FBO 16. Haftadan sonra biliyorum ama tam net bilmiyorum birileri söyler belki de siz kayıt yaptırmaya gittiğiniz de hemşireler bunu söylemedi mi ? Size aşı tarihleri ile ilgili bi kağıt veriyorlar
34_21_23 FBO sizi aramasalar kendinizde gidip bildiri yapabilirsiniz. Tetanoz aşısı da 16 dan sonra yapılıyor genelde ilk dozu 20 de yapıyorlar
Asyaayaz1 21 haftada yaptırdım ikinci dozda bu ayın 30 unda olacak 24+5 im ilk siz gidip hamileliği bildiriyorsunuz onlar size kart veriyor
Gzmm14 mlkkk 17. Haftada çağırdı beni 😒 doktorum yaptırabilirsin dedi ama burada bunları okudukça geç gitmek istiyorum 😒
Gul2528 FBO benimde aramamislardi ben gidip hamileyim diye kendim kayıt olmuştum sağlık ocağına kayitl ol sende sadece tetenoz değil tahlilde yapıyorlar aylık falan
Nelmali FBO sağlık ocağına gittiğinizde size hafta hafta ne yapacaklarını söylerler hem sizin hem de dogumdan sonra bebeğinizin aşılarını takibini yapacaklar aksatmayın
Feyza-nur FBO ben 12 haftada gidip kayıt olmustum 12 olmak zorunda değil önünden geçerken aklıma geldi 18 haftada gel tetanoz asını vuralım dediler sağlık ocagı aramıyor sizin gidip veya arayıp kayıt olmanız gerekiyor en azından bizimkisi öyle
Cmnozge Ben kayıt yaptıralı çok oldu Nisan ayında ben sizi arayacağım dediler henüz daha arayan yok 17.haftadayim
bernaesen Aile hekimim aramıştı benim sürekli takip ediyorlar. 22. Haftamda oldum ilk doz aşımı 1 ay sonraya 2. Doz için gün vermişlerdi haftaya tekrar olucam
ozg01 FBO beni de aramışlardı gebelik takibi yapıyorlar arada aç karna kan veriyorum tahlil için asılarımı da oldum ama kaçıncı haftaydı unuttum 17 18 hafta falandı sanırım ilki. İyi oluyor tansiyon kilo kontrolü vs
Glbnpk FBO ilki 20 ikincisi 24. Haftada yapılıyor. Sağlık ocağınızı arayıp gebe olduğunuzu bildirmeniz gerek.
Cigdemss FBO gebelik takibi için aile hekimler de ilgileniyor. 20. Haftada 1. Doz 4 hafta sonra 2. Doz oluyor.