Hasretmtlu1508 Merhabalar, İstanbul’da detaylı ultrason için hastane ve doktor tavsiye edebilecek olan var mı birde ücret konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler ☺️☺️
glnzem Hasretmtlu1508 Ümraniye’de doktor Erbil Çakar var özel muayenehanesinde bakıyor oldukça ilgili bir doktor. Ben ve tüm arkadaşlarım ona gittik fiyatı da 320 tl idi piyasaya göre baya iyi diyebilirim 😊
Hasretmtlu1508 glnzem Evet fiyat olarak gayet iyi duruyor doktordan memnun kaldıysanız çok güzel olmuş ☺️ kaçıncı haftanızda yaptırdınız acaba ?
glnzem Hasretmtlu1508 çok memnun kaldım bende arkadaşlarım da. 20. Haftada yaptırmıştım 19. Hafta ile 24. Hafta arasında yapılması gerekiyor
Hasretmtlu1508 glnzem Çok teşekkür ederim doktor randevusu için bir iletişim numarası var mı acaba internette bulamadım 😊
glnzem Hasretmtlu1508 +90 532 364 91 92 bu numaradan wp üzerinden yazabilirsin kendisine. Randevu için bilgi veriyor
Aras7676g Hasretmtlu1508 merhabalar op.Dr.Osman Özyurt Şişli özel kendi yeri var 👍500 TL işini sevmek yapar net bir Dr hemen gidin derim benim için 2 Dr var tavsiye deriyorum moralim düzeldi 🙏
Aras7676g Aras7676g bu hafta Amerikadan arkadaşımın annesi geldi ameliyat yaptı Dr. İyi olması çok önemli geçmiş olsun 💐