Aysemuhammet Merhaba ikili tarama testi sonucu kaç olması gerekiyor bu konu da bilgi sahibi olan var mı?
annesininpirensesi Aysemuhammet doktorun sana izah etmedimi canim benim doktor iyi cikmis dedi uclu test istedi onuda yaptik o ada cok guzel cikmis bir sorun yok dedi
Morvy Aysemuhammet bu değil grafik olması lazım ama e nabızdan çıkmaz sanırım. Özele gidiyorsan grafik iste sana atsınlar. Böyle kan sonucuna bakarak birşey anlaşılmıyor önemli olan grafik sonucun.
Aysemuhammet annesininpirensesi yaptı normal dedi uçlu testi bile verdim ben bi kendi kendime e nabiz üzerinden bakınca normal disi testler kısmında yer alınca bi kendi kendime gerildim iste
Gzey123 Mrb 11+5 im ben de perş günü gidicem kontrol iÇin büyük ihtimalle 2 li test yapılcak özel hast ye gidiyorum acaba böyle testler için hast muayene ücretine ek ücret mi alıyorlar
Aysemuhammet Gzey123 valla benim gittiğim hastane de muayene ücreti veriyoruz testler içinde ayrı ödüyoruz evet
Ebkrgz Gzey123 hatayda yasıyorum canım muayene ücreti 120 lira, doktorum muayenemde kendi baktı ense kalınlıgına, tahliller için de 70 tl ödedim. Sehire ve hastaneye göre değişir tabi biz galiba en uygun yaptıranız 🙂
Aysemuhammet Cmnozge şehirlerde ki hastane konfor ve kalitesine göre değişiyor bu durum 😂 aynen gene az vermişiz biz daha detaylı ultrason son var en son 450 liraydı ona da zam geldi herhalde 😅