Misrax Ediz101019 ben herşeyi dalin aldım nekadar icinde zararlı madde var dediler ama içinde zararlı bişey yok bebekler icin
Pelin093 Ediz101019 bence uni dalinde cok kimyasal madde var diye okumustm uninin yenidogani dogalmis
Hemsireanne1 Ediz101019 ikiside değil bence ikiside kimyasal içerik daline benim bile alerjim var ayrıca göz yakıyor. En iyisi mustela
fatmacos Ediz101019 dalib göz yakıyor benim eşimde bebek şampuanı kullanıyordu yaktığını fark edince kızıma kullanmadan unı baby e geçtik 3 senedir unı baby kullanıyorduk geçen hafta a101 in kendi markasını aldık denemek için o da güzel geldi
Dyg61 Ediz101019 bizde de dalin alerji yaptı vücudu pul pul oldu hep doktor johnsons baby kullanmamı söyledi onu kullanıyorum
enisenalbant Mustela diye ısrarla yazanları anlamıyorum herkes kendi maddi durumuna göre alabiliyor o doğal kullandı diye bir şey olmayacak biz bunları kullandık diye bir şey mi olacak anlamadım .. Neyseeeee 🤪 uni baby daha iyi diye duydum bende ondan alacağım
Hemsireanne1 enisenalbant maddi duruma göre en hesaplısı hangisi olsun diye sormamış ki ? İyisi hangisi diye sormuş cevap olarakta bu oluyor malesef hoşunuza gitmiyor olabilir ama iyisi bu yani dalin uni baby kullananda illa kötü olacak diye bir şey yok belki mustelada çocuğa iyi gelmeyecek ama iaraştırıyoruz okuyoruz içeriğinin temiz olmadığını söylüyoruz yalan mı söyleyelim 🙂
Eski9 enisenalbant ben kızımda Nivea kullanmıştım mesela baya buyuyune kadar kötü mü yaptım acaba diyorum bir sorun yaşamadım mis gibi kokuyordu Dalin bir ara aldım kepek yapmıştı şimdide üni baby kullanıyoruz prensesler için 🙈😁 artık prenses oldu çünkü herkesin kendi bütçesi elbette ama yinede bir sanpuana o kadar para veremem bir şişe 100 lira civarı sanırım sebamedde öyle çok pahalilar ben bu bebek şeyi dendiğinde fiyatların uçuk olmasına çok üzülüyorum 😑 hepimiz isteriz kullanmayı ama işte malesef bu sefer de bu e bebeğin şampuanı da iyi demişler ona da bakacağım
-Kbra8- Ediz101019 canım instagramda mühendisinoğlu sayfasında bütün ürünlerin içeriği var bi bak istersen. Ama Daline bayağı kötü yorum var. Ben de okuyup araştırmadan gittim şampuan sabun bebek yağı ne varsa dalin aldım. Ama üzerinde bile %100 petrol türevi yazıyor. O yüzden hiç birini kullanmayacağım. Unibaby bilmiyorum ama dalin alma bence.
Kimkibu Ediz101019 yenidoğan için mustela aldım ama sonrası için unibaby kullanmayı düşünüyorum içerik olarak daha temiz oldugunu okumustum..
enisenalbant Hemsireanne1 iyisi hangisi diye sorulanların içinde mustela seçeneği yok ne yazik ki dikkatinizi çekerim 😂😂😂