Byzayk0 Kızlar yarın 32 haftalık oluyorum doktordan rapor alıcam ama doktor bana salı gününe randevu vermiş şimdi farkettim 32+1 de alsam olur mu raporu bilen var mı
Mukaddes321 Byzayk0 hiç bir sıkıntı olmaz bende almadım 34 hafta da kontrol var o zaman alacağım inş 1hafta sonra 🙂🙂
glnzem Byzayk0 çalışabilir mi alacaksınız çalışamaz mı anlamadım ama ben çalışabilir raporu aldım 32+4 te
Melekyilldiz glnzem peki sizin aldığınız raporda 32.hafta raporu diye mi geçiyor yoksa 32+4 diye mi yazıyor
glnzem Melekyilldiz 32 yazıyor. Ben çalışabilir aldım ama dediğim gibi çalışamaz raporu almadım henüz evden çalıştığım için
mervg1 Byzayk0 ben de artı bir de gitmiştim ama sorup tam 32. haftanın başlama tarihini yaziyorlar rapora ve bitiş tarihi o sekilde işyerine götürdüm
Byzayk0 mervg1 anladım canım internette 32. Haftalık diyor tam da yanlışlık olmasın diye sorayım dedim
BirMuallime Byzayk0 ben çalışamaz raporu aldım canım zaten raporda 32 hafta diye yazıyor raporu aldığın günden itibaren başlıyor sorun olmaz bence o yüzden çünkü ben de tam gününde almadım öncesinde almam gerekiyordu