Bsrasrt19- Ya ben 8 haftalık hamileyim yüzümde çok fazla sivilce oluştu ve çok büyük yara şeklinde sürekli elim oraya gidiyor ne yapsam bilmiyorum bide yüzümle çok oynuyorum diye bebektede doğum lekeleri oluşur diye korkuyorum bana birşey önerin lütfennn
ocak2021 Bsrasrt19- ah ah çok çektim sivilcelerden bide gebeyken zaten bisey kullanamıyorsun doğum yapalı 3 ay oldu hala izleri var yavaş yavaş geçiyorlar çok şükür
Busra_kr Bsrasrt19- Bende de arada çıkıyor malesef beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyorum 🤔 bebeğimin cinsiyeti erkek ama sivilceyle alakası varmıymış bilemedim 🤷♀️
Bsrasrt19- thepurple ay ne biliyim büyükler yüzünle çok oynama bebeğinde bulaşır şöyle yapma böyle yapma korkuttular vallahi 😂😂
Feyza-nur ocak2021 bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba erkek bebek sivilce cok yapar diyorlar merak ettım 😂
NesX ocak2021 merhaba ne yazık ki benimde en büyük dertlerimden biri. Geldi ve gitmiyorlar iz kaldı korkuyorum doğumdan sonrada kalır diye. Siz doğumdan sonra birşey kullandınız mı ekstra? Bana anne sütü sür terinle silersin geçer falan diyorlar🤦🏼♀️🐣
Bsrasrt19- Feyza-nur bende kız bebek öyle yapar diye duydum annesinden alıyormuş güzelliği ondan sivilce oluyormuş
Bsrasrt19- NesX bende sirkeli suyu duydum pamuk yardımıyla sür demişlerdi kullandım daha çok yaktı o yüzden bende ne yapabilirim diye merak ediyorum açıkçası
ocak2021 NesX kuzum bende 7. Haftamda çıkmaya başladı özellikle çene bölgemde aşırı çoktu . Lohusalık döneminde gider dediler bana da gitmedi şimdi kıl maskesi ve madecassol krem kullanıyorum yavaş yavaş geçiyor. Hamilelik döneminde krem kullanmak istedim doktorum önermedi
NesX Bsrasrt19- deneyeyim bir de sirkeyi. Cildiyeye gittim iz kalabilir dedi sabun verdi etki etmedi. Çenemde oluştu allahtan yüzümün tamamına yayılmadı. Bir de güneş kremini söyledi lekeleri önlüyormuş sizinde aklınızda olsun. Bir çaresi vardır inşallah🤦🏼♀️
NesX ocak2021 aynı çene bölgesi😢 bende artık hamilelikten sonra denerim madem. İnşallah geçer hepimizin ki izi bile kalmaz🙏☺️ C vitamini demişti bir arkadaşım belki denemek istersiniz ben hamilelik sebebiyle karıştırmak istemedim.