drn05 Minik_kalplim_ siveno aldım. Kullanmaya başladım kokmuyor 🙈😅 ama içeriği çok temiz birde yumuşacık yapıyor.
emiras59 Minik_kalplim_ kardeşim de duru granül matik kullanıyor bebeğine ama üstünde bebek resmi olan dedi indirimde sadeleri var benimde kafam karıştı acaba farkeder mi diye
Ysmnirgi Duru granulmatik aldım. Yorumları çok iyi. Kullananlar çok memnun. Yumuşatıcı Dalin bahar ninnisi aldım.
Almi4134 Ay ben de çok merak ediyorum bir de biberon:( Philips düşünüyorum biberon ama emin olamadım. Bebekkm doğsa deterjanı duru sabun tozu alirdik herhalde bilemiyorum da :(
drn05 Almi4134 ıncıa ve siveno arasında kaldım sıveno aldım ama çok rahat bulunmuyor bu da biraz sıkıntı stok yapmak lazım 🌸
begummm26 Minik_kalplim_ Ben Dalin doğal sabun bazlı sıvı deterjanı ve dalin bahar ninnisi yumuşatıcısını aldım😊
ug_fa-3diplomalianne Minik_kalplim_ duru granül aldım bütün kıyafetlerine ve eşyalarına onu kullandım çok memnunum ama sakın yumuşatıcı kullanma canım yetişkinlere bile önermiyoruz bebekler için asla