Seda_nrr hiraselesra ben 16+3 üm 16 da öğrendim Kızımız oluyor inşaAllah 🥰 içim kıpır kıpır oldu kız annesi olmak beni aşırı heyecanlandırdı 🥰 ama sonradan değişiyor diyenlerde olup hevesimi kırıyorlar 😢 doktor gayet emin bi şekilde kız dedi oysaki
hiraselesra Gozde222 bi kizim var banada 12 haftada prens olacak dedi geri supriz dedi bakalim haktan hayirlisi guzelim🤲🤗
hiraselesra Seda_nrr allah sag salim kucagina almayi nasip etsin teyzesi benimde kizim var prenses gibi dur atayim bak
zakar 11+2 yiz doktor kıza benziyor dedi burdan erkege donen oldumu? Degisirmi sizce ona gore biseylere baslicaz
Mmmirayyy zakar bence daha çok erken 16. haftayı beklerim derim hatta detaylı ultrasonda en net belli oluyor cinsiyet ❤️
Esrujj zakar evet tam 11+2de kıza benzetmişti 14de yüzde 90 erkek dedi🤭 bu haftalqr ancak tahmin yaparlar canım sen yine de alışveriş falan yapma
Turuncufil https://resimyukle.io/r/QgkPjgyvHU 15+4 üz doktorumuz erkek dediii🙈 ama tahminlerde hep kız demişlerdi anlayanlar tekrar bakabiliir
zakar Esrujj kiz ,erkek ilk cocugum cok takılmiyorum ama banada erken geldi yorum yapmasi danismak istedim.saglikla gelsin kucuk prensin🙏🤗