Busrasener43 Kızlar 22 haftalık hamileyim bugun sabah kahvaltıdan sonra miğde bulantisi yaşadım ve yediklerimi çıkarttım az öncede aynısı oldu yediklerimi çıkarttım ve biraz elim ayağım boşandi gibi neden oluyor sizxe yaşayanınız varmı
mlkkk Busrasener43 hamileliğin ilerleyen haftalarında belirtiler tekrar başlayabilir genelde 3.trimesterda tekrar başlar ama bu erkende olabilir kısa süreli bişeyde olabilir
Menekseyorulmaz Busrasener43 Merhaba güzel annemiz kusma haricinde yanma varmı peki mide yanması sabah uyanınca ya da gün içerisinde
Masalannesii Busrasener43 Ben 25.haftadayim 18.19.haftada mide bulantım koku hassasiyetim geçmişti ama 19.haftaya kadar her allahın gunu 3-4 kez kusuyordum yaklaşık 1 hafta önce yine başladı ilk aylardaki belirtiler kokulara karşı aşırı hassas olmuştum sabahları akşamları yemeklerden önce sonra kusuyordum hep tam rahata erdim dedim tekrar başladı maalsef normal bir durum ama canım hamileliğin ilerleyen haftalarında belirtiler tekrardan nuksedebiliyor mide bulantı ilacı kullanıyorum şuan yatmadan önce 1 tane içiyorum
Gamzeakd Busrasener43 bebek büyüdükçe mideniz sıkışmaya başlıyor canım ondan olabilir. Ama devam ederse doktoruna sor mutlaka. Benn 26 haftalığım iki gündür benim de midem dönüyor. Yanıyordu zaten bide bulantı kusma yok ama rahatsız oluyorum🙁
Busrasener43 Urs-19 gerçekten çok kötü hamleliğimin başından beri çok az migde bulantısı yaşadım bugün tekrar aynisi oldu anlamadım nedendir
Menekseyorulmaz Busrasener43 gözünüz aydın bebeğinizin kılları çıkıyor saçları yani 🥰 o yüzden yanar bulantida ilk defa olduysa o yüzden yapar. Doktorunuza danışın bende de sizin haftanizdayken bulantı değil ama yanma çok vardı duramiyodum. Doktor gözetiminde ilac kullanmaya başladım . Bebeğinizle şuan bol bol konuşun güzel annesi 🥰🥰 seslere aşırı aşina oluyorlar 😍😍😍
Menekseyorulmaz Urs-19 sizinde bebeginiz kıllandı o zaman ya yerim sizleri güzel anneler saçları çıktığı için yanıyor mideniz. Sizde karninizi okşayıp onunla konuşup şimdiden sesinize alıştırin 🥰
Busrasener43 Menekseyorulmaz yaa daha neler göreceğiz allahımm 🥰😍 çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten
annesininpirensesi Menekseyorulmaz Saclari ciktigindan degil canim rahim buyuyup kendine yer acarken organlar saga sola kayiyor mide kuculup kapakcik acik kaliyor asitte mide borusundan bogaza gidiyor eskilerin demesi sacli olursa mide yanar diye
Busrasener43 Masalannesii teşekkür ederim içim rahatladı çünkü hamileliğimin başında sadece 1 hafta kadar bulantı yaşadım ve şu haftaya kadar çok rahat geldim sabahtan beri bi haller oldu korktum açıkcası
Masalannesii Menekseyorulmaz yaptığınız yorumlar ne kadar naif ne kadar güzel 🤗🤗🤗sarılasım geldi size bir yorumunuza denk geldim çok naif kibar bir yorum profilinize girdim oda ne aşırı güzel ve naif yorumlarla karşılaştım 🙈🤗🤗
Masalannesii Busrasener43 korkma canım benim normal şeyler bunlar kendini pek yormamaya bak eğer devam ederse bu durum mide bulantısı ilacini kullanmani tavsiye ederim o seni fazlasıyla rahatlatır 🌸
Menekseyorulmaz Busrasener43 ilerleyen zamanlarda çok farklı şeyler göreceksiniz 🥰 hem heyecanlı hem şaşırtıcı hemde gulmeniz gelecek😅 birde herşeyde korkup panik yapmayın ve çok fazla söylenen şeyleri kafaya takmamaya çalışın biz burda sadece yaşadığımız şeyler hakkında fikir veriyoruz herkesin vücudu bünyesi farklıdır. Danışmak tabiki çok güzel ama en güzeli doktorunuzla koordineli olmanız. Çok ciddi ağrılarda yanmalarda kasılmalar da kesinlikle doktorunuzla görüşün 😌😌