Burcuyasa Kızlar merhaba 17 haftalık gebeyim burun tıkanıklığı yaşamaya başladım ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum spray kullanıyorum zorunda kaldım artık başına gelen varmı ne yaptınız bunun için ?🥺
Serpiltsn Burcuyasa benim de tıkanıklık kuruluk ve hafif kanama vardı doktoruma sordum nazalnem diye bi krem verdi ondan bi defa sürdüm çok iyi geldi
Ozgsgr Burcuyasa hamilelik boyunca genellikle burun tıkanıklığı çok oluyor artan hormonlar nedeniyle 🤷🏻♀️
Hilalgk Burcuyasa bnımde oyleydi canım kekik suyu yapıp buharı ı cektim burun yollarını açıyor ili hafta kadar sürdü geçti daha sonra
prensimibeklerkenn Serpiltsn kanama bnde de oldu kuruluk ve tıkanıklık var doktorum normal olduğunu söyledi ayakta biraz uzun kalınca oluyo bnde tek oluyor sanmıştım ama buhar da baya etkili
Serpiltsn prensimibeklerkenn valla krem çok etkili onu diyebilirim bi defa kullanımda daha gerek duymadım kanama olmadı hiç henüz
prensimibeklerkenn Serpiltsn peki kanama ne şekildeydi bnm ilk aktığında baya akışkandı ve 2 dakika kadar devam etti dün yine oldu ama sadece peçete dokundurunca noktalar şeklindeydi