Srpl07 Kızlar belimi ölçtüm 103 cm. 29 haftalık hamileyim. Depend alacağım M beden mi alıcam? M beden 105 cm’de bitiyor, yoksa daha 9 aya kadr belim kalınlaşabilir mi L beden mi alayım ?
MihricanA Srpl07 81 de dogurdum xl aldim son anda sezaryen karari verdiler ic camasiri bile giymeme gerek kalmadi cok rahatti kendi bedeninin 1 üstünü al
Srpl07 Bankacianne48 Selinda Ozgsgr huzur- kızlar bir sorum daha olacak ☺️ Bebek temizleme pamuğu ne işe yarıyor ? Çok gerekli mi ?
Selinda Srpl07 ilk aylarda vücudu hassas diye ıslak mendil önermiyorlar. Onun yerine temizleme mendili diyorlar. Ama almadım birşey olur mu kısmına bakarsak bence birşey olmaz. Yenidoğan ıslak mendilleri de gayet sağlıklı
Zehraaa98 Srpl07 1.68 70 kilo 31+2 hamıleyım bılmeyerek XL aldım fenada olmadı bı 3-5 kılo daha olsma cuk oturur😂
Umay05 Srpl07 ben m almıştım aslında tam olsu ama şimdiki aklım olsa l alırdım çünkü tahriş etti dikiş acısı yerine onun tahriş ettiği yerin acısını çektim😬
N_A_Z_L_I_M Tugba1421 Canım bir sorum olacak izninle 🥰 32 haftalik oldum hastane çantamı hazırlacağım paketin içinde 9 adet var hepsimi koyayım çantaya
Umay05 Srpl07 ben 1paket almıştım ilk doğum yaptığım saatler 10dk da bir değiştirdim dedim bu yetmeyecek 1.saatin sonunda kanama azaldı içinde 10tane vardı 2tsneyi eve getirdim 1paket alın yetmezse heryer market zaten😬
ada94 Srpl07 ben de sizin gibi düşünmüştüm m beden almıştım küçük geldi doğum yaptığında l beden alın bence son haftalarda ödem toplayabilirsiniz
Tugba1421 N_A_Z_L_I_M evet canım hepsini koy 2 gün hastanede kaldım sezeryan olunca günlük 3 tane harcadım nerdeyse eve 3 4 tane kalıyor sadece