Cicilibicili Mervebozkurt35 benim vardı ve normal doğum yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Zaten ağrı vs olmadı bende hiç
Merve007 Benim vardı doğum için yattığımda enjektörle içini boşalttılar bir buçuk sene sonra tekrarlayınca da ameliyat oldum kurtuldum
Mervebozkurt35 Merve007 hadi ya :( çok korkuyorum bende bu durumdan 1 seneyi geçti benimle birlikte ama bir sorun yok çok şükür
Cicilibicili Mervebozkurt35 kimisininki daha da şişiyomuş vs ama benim kaç zamandır vardı büyüme vs de olmadı acı da olmadı öyle yaşayıp gidiyoruz ☺️
Zeynep_03 @Cicilibicili geçmiş olsun cnm bnm bu hamileliğimde bartolin kistimi bilemiyorum vajinanın içinde dışta bişey yok 2 tane et parçası gibi ağrı yok bnmde kontrol de soracağım doktpra hareket eden Bi et parçası gibi mi oluyo o kist yoksa Bi şişlik mi
Cicilibicili Zeynep_03 aslında şöyle, et parçasından ziyade o iki yanak kısmının dokunulduğunda içinde böyle fındık büyüklüğünde ufak bi kitle oluyo. Dışardan bakıldığında farkedilmiyor, anca dokununca ele gelen bişey
Alinamoms Cicilibicili vajina girişinde mi peki.? Benimde vajina girişinde bi şişkik oluyor ayakta kalınca çıkıyor dinlenince geçiyor. Acaba kist olabilir mi. ❓
Cicilibicili Alinamoms bak internete bartholin kisti yaz orda tam neresi olduğunu gösteren görsel oluyor. Barholin bezini vajinaya bağlayan kanalda tıkanıklık sonucunda salgı kanalda birikiyor. Buna diyolar Bartholin kisti diye. Dokunulduğunda anca farkediliyor.Çünkü iç kısımda oluyor
Alinamoms Cicilibicili yok baktım ama o şekilde bişey değil ve o kadar içeride değil daha dışarıda girişe yakın baskı var aşağı doğru artık o yüzden mi diyorum bide varis diyende var korkuyorum valla doktor muayene etti normal dedi ama benim içim pek rahatlamadı.
Cicilibicili Alinamoms bazen baskıdan kaynaklı şişme olan da oluyomuş. Ama için rahat etmediyse doktora tekrar bir muayene ettir sıkıntını anlat tekrar baksın canım