Rbkny Kızlar renkli ultrason giren varmı aranızda ne zaman giriliyor doktorum bişey demedi daha şuan 18+6 haftalıgız yarın sorayım diyorum sizler kaç haftalıkken girdiniz acaba?
Omerhatice Rbkny canm 20 ila 24 arasi yapilir doktor söyler o zamn Bn 17 de gittiğimde bi dahaki kontrolde detyli için randevu alirsub cnm demişti 😊
Deletedmom_5 Rbkny ben 23. Haftada girmistim doktorum özellikle beklediki biraz daha bebek büyüsün rahat görelim demisti
Fatma7666 Rbkny Ben özele gidiyorum renkli ultrasyonla bakıyor detaylı demek istediniz galiba ben 17 haftalıkda girdim girin baktırın sizde 🥰
Lulemom Renkli dediğiniz detaylı sanırım. 18-23 arası giriliyo. Bu günlerde randevu almanız gerek bazı yerler yoğun oluyo çünkü.
Rbkny Lulemom özele gidiyorum acaba doktor söylemedenmi randevu almam lazım yarın kendi doktoruma randevum var ona sorsam acaba yoksa direkmi almalıyım randevuyu
Rbkny Omerhatice gecen ay gittim ozaman dememişti hiç doktorum randevu al felan diye belki bu sefer der ya cok merak ediyorum ve bu durum heyecanlandırıyor beni şimdiden😅
Fatma7666 Rbkny Siz sorun bence detaylı renkli ultrasyonda bakılıyor demek ki doktorunuzun cihazı uygun değil sizde sormamışsınızdır üstelememiştir 🥰Ama üstüne düşün mutlaka🥰
Happyturuncu Rbkny evet evet ben randevu bulamadım o yüzden son hafta gittim ama 21 yada 22 de gidilebilir bence ☺️
Oznur_08 Rbkny canım biziö doktor yapmadı çoğu yapmıyoda araştırma hastanesinden profesöre yönlendirdi 300 tl kadar ücret verdik
Papatya-34 Rbkny 17 haftalık girdim alttan baktı doktorum ve herşeyini mükemmel gördü , dedi bundan sonra 17.haftada bakarım detaylıya daha net görüyorum alttan 👧