Rolria Hanımlar merhaba,hiç yaşamadım bu zaman kadar ama 34h5g gebeyim ve beslenmem aynı olmasına rağmen 4 gündür mide yanmam var ve çok rahatsız oluyorum akşam uyuyamıyorum .Siz yaşıyor musunuz?Nasıl önemler aldınız ne yapabilirim geçmesi için?
kardelen234 Rolria ben çok yaşıyorum 38+0 oldum bugun son 4 5 gündür azaldı sanki ama ne yesem dokunuyor gibi hissediyorum, az ve sık yemeye çalışın bide yemekten hemen sonra uzanmayın. ben her gün soda içmeye çalışıyorum cok yanma olursa soğuk süt için 1 çay bardağı kadar 😊
Alparslan_mom Rolria bende aynısını yaşadım doktorum sade soda iç dedi. bebeğim doğdu okadar çok saçı var ki maşallah. saçı çıkıyodur bebeğinizin 🤣
Rolria kardelen234 Evet yatmıyorum aslında yeşillerim ve ritüellerim de aynı sütü ve maden suyunu deneyeceğim çok tesekkür ederim umarım bugün rahat bir uyku uyurum😊
Esraismail Rolria insallah sifa olur bn mide yanmasından cok korkuyrdum ve olmasın diye hep içtim günlük 1 tane 33+5 iz ve hiç olmadı inş olmazda..🥰🤗
Rolria Esraismail İnşallah olmaz bir kaç gündür neler çektim bilseniz Allah sürekli yaşıyana yardim etsin valla 🙏🏻Yeniden tesekkür ederim
Rolria Papatyaberen 5 dakika önce içtim içtiğim an bile rahatladım sanki içerde olan bir alevi söndürdüm 😂